1. Haberler
  2. Bursa Haberleri
  3. Lüks pick-up ile kırmızı ışık ihlali sonucu kaza yapan genç sürücü tutuklandı!

Lüks pick-up ile kırmızı ışık ihlali sonucu kaza yapan genç sürücü tutuklandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Eylül 2024 tarihinde, Bursa‘nın Nilüfer ilçesinde Fatih Sultan Mehmet Bulvarı üzerinde meydana gelen trafik kazası, büyük bir üzüntüye neden oldu. 18 yaşındaki Efe Ş., babasının lüks pick-up aracıyla seyir halindeyken iddiaya göre kırmızı ışıkta durmayarak gaza bastı ve maalesef 16 yaşındaki Zeynep Nas Sarıkaya’ya çarptı.

Kaza sonucunda ağır yaralanan genç kıza çevredekiler yardım etmeye çalıştı ve hemen sağlık ekipleri çağrıldı. Sarıkaya, ağır yaralı olarak özel bir hastaneye kaldırıldı. Ancak sürücü Efe Ş. olay yerinden kaçarak kaçtı. Daha sonra polise teslim olan Efe Ş., savcılık kararıyla denetimli serbestlikle serbest bırakıldı.

Ehliyetsiz olduğu ortaya çıkan ve tutuklanan Efe Ş., “bilinçli taksirle hayati tehlikeye neden olacak şekilde yaralama” suçlamasıyla mahkemeye çıkarıldı. Tüm bu süreçte, Sarıkaya’nın ailesi hastane önünde endişeyle bekleyerek acı haberleri bekledi.

Yaşanan olayın ardından kaza anına ait güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, genç kızın arkadaşıyla beraber yaya geçidini kullandığı ve ansızın gelen aracın çarpmasıyla ağır şekilde yaralandığı görülüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lüks pick-up ile kırmızı ışık ihlali sonucu kaza yapan genç sürücü tutuklandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin