1. Haberler
  2. İSTANBUL
  3. Lyon ile Beşiktaş arasında Avrupa Ligi mücadelesi devam ediyor!

Lyon ile Beşiktaş arasında Avrupa Ligi mücadelesi devam ediyor!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olimpique Lyon ile Beşiktaş arasında oynanan UEFA Avrupa Ligi maçı, Groupama Stadı’nda gerçekleşti. Beşiktaş, Avrupa Ligi’nin ilk 2 haftasında puan alamadı. Ajax’a 4-0 mağlup olduktan sonra Eintracht Frankfurt’a da 3-1 yenildi. Olimpique Lyon ise 2 maçta 6 puan topladı. Olympiakos’u 2-0, Rangers’ı da 4-1 yenerek iyi bir başlangıç yaptı.

Maçın ilk yarısında Lyon’un Lacazette’in attığı gol VAR kararı ile iptal edildi. İlk 11’lerde Olimpique Lyon, Perri, Maitland-Niles, Niakhate, Mata, Tagliafico, Cherki, Tolisso, Tessmann, Benrahma, Nuamah, Lacazette ile sahaya çıktı. Beşiktaş ise Ersin, Svensson, Uduokhai, Emirhan, Masuaku, Gedson, Ndour, Rafa, Joao Mario, Muci, Immobile ile mücadele etti.

Beşiktaş ile Olimpique Lyon daha önce UEFA Avrupa Ligi’nde çeyrek finalde karşılaşmıştı. İlk maçı Lyon 2-1 kazanmış, İstanbul’daki rövanşı ise Beşiktaş aynı skorla kazanarak eşitliği sağlamıştı. Ancak uzatma bölümlerinde de eşitlik bozulmadığı için penaltı atışlarına geçilmiş ve Lyon, Beşiktaş’ı 7-6 mağlup ederek yarı finale yükselmişti.

Maçın ilk yarısında skor 0-0 devam ediyor. Lyon’un Lacazette’in iptal edilen golü ile Beşiktaş, şansını deneyecek. Her iki takım da kazanmak için mücadele ederken, maçın ikinci yarısında hangi tarafın üstünlük sağlayacağı merak konusu.

Beşiktaş, zorlu deplasmanda iyi bir performans sergilemek ve Avrupa Ligi’nde ilk puanlarını almak istiyor. Olimpique Lyon ise evinde bu avantajı kullanarak galibiyet peşinde koşuyor. Seyircisiz oynanan maçta, futbolseverler heyecan dolu mücadeleyi izlemeye devam ediyor. İlk yarıda atılan golün iptal edilmesiyle tempolu geçen maçta, ikinci yarıda kimin öne geçeceği belirsizliğini koruyor.

Sonuç olarak, Olimpique Lyon ile Beşiktaş arasındaki UEFA Avrupa Ligi maçı heyecan dolu geçiyor. İlk yarıda gol sesi çıkmazken, her iki takım da galibiyet için mücadele ediyor. Olimpique Lyon’un daha önce çeyrek finalde elendirdiği Beşiktaş, intikamını almak için sahada var gücüyle mücadele ediyor. Maçın ikinci yarısında kimin galip geleceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Lyon ile Beşiktaş arasında Avrupa Ligi mücadelesi devam ediyor!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin