1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Madde Bağımlısı Genç, Tartıştığı Kişiyi Bıçakladıktan Sonra Çevredekilere Saldırdı! Olay Anları Ortaya Çıktı

Madde Bağımlısı Genç, Tartıştığı Kişiyi Bıçakladıktan Sonra Çevredekilere Saldırdı! Olay Anları Ortaya Çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bingöl’de yaşanan olayda madde bağımlısı Emir Can Zazaoğlu’nun (19), tartıştığı kişiyi bıçakladıktan sonra kaçarken çevredekilere bıçakla saldırdığı sırada yaralanan Ahmet Güzel (54) ile Niyazi Yıldız (50), olayın detaylarını anlattı. Niyazi Yıldız, boynuna aldığı bıçak darbesiyle yaralanarak, şüphelinin kendisini takip ederek saldırdığını belirtti. Kahvehanede otururken genç birinin kendisini takip etmesi sonucu olayın yaşandığını ifade eden Yıldız, “Benim yanıma gelme” uyarısına rağmen bıçak darbesiyle yaralandığını söyledi.

Olayda sırtından yaralanan beş çocuk babası Ahmet Güzel ise durumu anlatırken, yürürken arkasından bıçaklandığını belirterek bilincini kaybettiğini ifade etti. Güzel, işten geldikten sonra dışarı çıktığını ve eski Yenişehir Karakolu yakınlarında saldırıya uğradığını dile getirdi. Saldırganın 20’li yaşlarda genç biri olduğunu fark ettiğini belirten Güzel, şoka girmesi sonucu otobüs durağına kaçtığını ve sağlık ocağına sığınarak yardım aldığını aktardı. Pansuman yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırılan Güzel’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Olay sonrasında yaralıların hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının stabil olduğu açıklandı. Bingöl’de yaşanan bu üzücü olayda, madde bağımlısı bir genç tarafından rastgele bıçakla saldırı gerçekleşmiş ve masum insanlar yaralanmıştı. Emir Can Zazaoğlu’nun neden böyle bir saldırı gerçekleştirdiği henüz bilinmezken, olayın şokunu atlatmaya çalışan Ahmet Güzel ve Niyazi Yıldız, yaşadıkları korku dolu dakikaları anlatarak, insanların dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundular.

Olayın ardından emniyet güçleri tarafından soruşturma başlatıldı ve şüpheli Emir Can Zazaoğlu’nun yakalanması için çalışmalar devam ediyor. Bingöl halkı, yaşanan olayın ardından endişe ve korku içinde, benzer durumların tekrar yaşanmaması adına tedbirlerin artırılmasını istedi. Güvenlik güçleri de olayın faillerinin bir an önce yakalanarak adalet önüne çıkarılması için titizlikle çalışmalarını sürdürüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Madde Bağımlısı Genç, Tartıştığı Kişiyi Bıçakladıktan Sonra Çevredekilere Saldırdı! Olay Anları Ortaya Çıktı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin