1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Madende Vagonların Arasına Sıkışan İşçinin Acı Sonu: “Oğlum, Ben Seni Böyle mi Karşılayacaktım”

Madende Vagonların Arasına Sıkışan İşçinin Acı Sonu: “Oğlum, Ben Seni Böyle mi Karşılayacaktım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bolu’da, özel bir maden ocağında tek başına bakım yapmaya giren İsa Ceylan, vagonların arasına sıkışarak hayatını kaybetti. İsa Ceylan, Bartın’ın Hasankadı beldesinde toprağa verildi. Ceylan’ın 8 ay sonra emekli olmayı planladığı ve çalıştığı iş yerinde 18 yıldır görev yaptığı belirtildi. Olay, dün saat 13.30 sıralarında, Mengen ilçesi Gökçesu beldesindeki kömür madeninde meydana geldi. Ceylan’ın cenazesi, maden ocağından çıkarılarak Hasankadı beldesine götürüldü. Babası Hayri Ceylan, oğlunun tabutuna sarılarak büyük bir acı ve üzüntü içinde “Oğlum, ben seni böyle mi karşılayacaktım” dedi.

İsa Ceylan, tek başına 150 metre derinlikte bakım çalışması yaparken iki vagonun arasına sıkışarak feci bir şekilde hayatını kaybetti. Cenazesi Mengen Devlet Hastanesi Morgu’ndan alınarak Hasankadı beldesine götürüldü. Ceylan’ın cenazesi Şabankadı Camii önüne getirildiğinde babası büyük bir üzüntüyle oğlunun tabutuna sarılarak gözyaşları döktü. Cuma namazının ardından kılınan cenaze namazına bölge halkı, belediye başkanları, yakınları ve ailesi katıldı. İsa Ceylan, Demirciler Mahallesi Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Evli ve 3 çocuk babası olan İsa Ceylan’ın, 18 yıldır aynı maden ocağında çalıştığı ve yaklaşık 8 ay sonra emekli olmayı planladığı öğrenildi. Ceylan, 4 gün önce yıllık izinden döndükten sonra maden ocağında bakım çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Bolu Gökçesu Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz ve Hasankadı Belediye Başkanı Şeref Emiroğlu’nun da katıldığı cenaze töreninde Ceylan’a helallik alındıktan sonra dualar eşliğinde toprağa verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Madende Vagonların Arasına Sıkışan İşçinin Acı Sonu: “Oğlum, Ben Seni Böyle mi Karşılayacaktım”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin