1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mahallede yaşanan tüfekli cinayet şoku!

Mahallede yaşanan tüfekli cinayet şoku!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Durhasan Mahallesi’nde 21 Haziran 2023 tarihinde meydana gelen olay, ağaçlık alanda gerçekleşti. İddialara göre, 54 yaşındaki İsmail Kütük ile 35 yaşındaki Erdem D. arasında bir tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Erdem D., pompalı tüfekle İsmail Kütük’e ateş etti. Kurşunlar Kütük’ün vücuduna isabet ederek olay yerinde hayatını kaybetmesine sebep oldu. Olayın ardından Erdem D., ilçe Jandarma Komutanlığı’na giderek teslim oldu ve tutuklandı.

Duruşması Kocaeli 4. Ağır Ceza Mahkemesi’nde devam eden olaya ilişkin davada tutuklu sanık, taraf avukatları ve maktulün ailesi hazır bulundu. Katılanlar vekili Nazmi Küçükosmanoğlu, “Maktulün evindeyken telefonla aranarak olay yerine götürülüp öldürülmesi, sanığın ağırlaştırılmış müebbet hapse çarptırılmasını talep ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sanık avukatı Yener Tanyıldız ise, “Sanık ile maktul uzun yıllardır komşuydu. Aralarında problem yoktu. Olay günü birlikte alkol kullanıyorlardı. Sanık niçin arkadaşını öldürsün ki? Maktul, sanığın nişanlısına hakaret ve iftirada bulundu. Olay sonrasında sanık olayları jandarmaya anlatarak kaçmadı. İftira ve küfürler nedeniyle olay ağır tahrik altında gerçekleşti” şeklinde savunma yaptı.

Mahkeme heyeti, yapılan savunmaların ardından sanığa, “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezası verdi. Erdem D., pişman olduğunu ve ailesine bakmakla yükümlü olduğunu belirterek tahliye ve beraat talebinde bulunmuştu.

Sanık, ilk ifadesinde, “Maktul ile beraber alkol alıyorduk. İsmail Kütük nişanlım hakkında çirkin sözler söyledi. Nişanlıma küfür ederek, ‘O çocuk senden değil, çocuğun babası belli değil’ dedi. Ben karşı çıkınca bana tükürdü, küfretti, tokat attı. Tüfeği aldım ve olaylar gelişti. Ne olduğunu tam hatırlamıyorum ama tüfeği defalarca ateşledim” ifadelerini kullanmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mahallede yaşanan tüfekli cinayet şoku!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin