1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mahzen-39 Operasyonu: Organize Suç Örgütü Çökertildi, 33 Şüpheli Yakalandı!

Mahzen-39 Operasyonu: Organize Suç Örgütü Çökertildi, 33 Şüpheli Yakalandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İçişleri Bakanı tarafından yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır merkezli 8 ilde gerçekleştirilen “Mahzen-39” operasyonları sonucunda, cezaevinde olan Umut Öken’in liderliğini yaptığı organize suç örgütü çökertilmiş ve örgüte üye 33 şüpheli yakalanmıştır.

Operasyonlar, Ankara, Bingöl, Antalya, Aydın, Bursa, Çorum ve Kahramanmaraş gibi şehirlerde gerçekleştirildi. Yapılan operasyonlarda organize suç örgütü üyelerinin Sur bölgesinde faaliyet gösteren esnafların iş yerlerine baskı uyguladıkları, zorluk çıkaran esnafların iş yerlerini kurşunladıkları, Sur bölgesindeki bir iş hanını üs olarak kullandıkları ve diğer esnaflara korku ve baskı uygulayarak iş yerlerini terk etmelerini sağladıkları belirlendi. Ayrıca küçük yaştaki çocukları kullanarak esnaflara yaralama ve tehdit eylemleri gerçekleştirdikleri, mağdur esnafları şikayetlerinden vazgeçirmek için baskı ve şiddet uyguladıkları tespit edildi.

Operasyonlar neticesinde 33 şüpheli yakalanmış olup, 14 ruhsatsız tabanca, 2 otomatik tabanca, 2 av tüfeği ve çok sayıda fişek ele geçirilmiştir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mahzen-39 Operasyonu: Organize Suç Örgütü Çökertildi, 33 Şüpheli Yakalandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin