1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Makarna Fabrikasındaki Patlama Sonrası Tutuklama Kararları!

Makarna Fabrikasındaki Patlama Sonrası Tutuklama Kararları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

15 Eylül tarihinde Hendek ilçesinde bulunan bir makarna fabrikasında meydana gelen patlama ve sonrasında çıkan yangında 30 kişi yaralandı ve hastanelere sevk edildi. Yaralılar, Hendek, Akyazı, Düzce ve Kocaeli ilçelerindeki hastanelerde tedavi altına alındı.

Hendek Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, patlamayla ilgili olarak fabrika sahipleri ve yöneticileri de dahil olmak üzere 6 kişi gözaltına alındı ve adliyeye sevk edildi. Gözaltına alınan zanlılardan 3’ü tutuklama talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilirken, diğer 3’ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fabrikanın müdürü V.U. tutuklanırken, diğer 5 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest kaldı. Soruşturma kapsamında toplam 7 zanlı ifadeye çağrılmış, sorgulama sonrasında 6 kişi gözaltına alınmış ve 1 kişi ise serbest bırakılmıştı. Soruşturma devam ederken, olayla ilgili detaylar ve sorumlular hakkında daha fazla bilgi ortaya çıkmaya devam ediyor. Hem yaralıların durumu hem de soruşturmanın gelişmeleri yakından takip edilmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Makarna Fabrikasındaki Patlama Sonrası Tutuklama Kararları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin