1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Makine Mühendisinden Lunapark Macerası

Makine Mühendisinden Lunapark Macerası

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1996 yılında Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü’nü birincilikle bitiren 50 yaşındaki Mustafa Tarık Erdoğan, dönemin şartları sebebiyle ticarete yönelmiştir. Ticaret yaparken bir borcun karşılığında lunapark alanı satın alan Erdoğan, içerisinde gondol, salıncak, atlı karınca gibi eğlence aletlerinin bulunduğu taşınabilir malzemelerle Türkiye’nin çeşitli şehirlerini gezmeye başlamıştır.

Vinç yardımıyla TIR’lara lunapark ekipmanlarını taşıyan Erdoğan, 25 çalışanıyla birlikte şehir şehir dolaşarak panayırlara katılmaktadır. Son olarak Bolu’nun Mudurnu ilçesi, Taşkesti beldesi ve Gerede ilçesinde düzenlenen panayırlara katılan Erdoğan, hizmetlerini genişletmeye devam etmektedir.

Mezun olduğu dönemde ticarete atıldığını belirten Mustafa Tarık Erdoğan, “Ülkemizin koşulları bizi ticarete yönlendirdi. Borcumu ödemek amacıyla lunapark işine girdim ve şimdi Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürmeye çalışıyorum. Makine mühendisi olarak bu sektörde faaliyet gösteriyor ve elimden geldiğince insanlara eğlenceli bir ortam sunmaya gayret ediyorum. Bu iş sayesinde birçok kişinin geçimine katkı sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Makine Mühendisinden Lunapark Macerası
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin