1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Malatya’da Canlı Yayında Deprem Korkusu: “Aman Yarabbi, Jenerik mi Girsek?”

Malatya’da Canlı Yayında Deprem Korkusu: “Aman Yarabbi, Jenerik mi Girsek?”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre, Malatya’nın Kale ilçesinde meydana gelen 5.9 büyüklüğündeki depremde birçok evde hasar meydana geldi. Deprem anı, ER TV kanalında canlı yayına yansıdı. ER TV muhabiri, deprem sırasında “Aman yarabbi. Hala devam ediyor, korkunç, arkadaşlar jenerik mi girsek” şeklinde bir açıklamada bulundu.

ER TV’nin spikeri Hülya Kaya, deprem sırasında stüdyoda bulunduklarını ve canlı yayında depremi yaşadıklarını ifade etti. Kaya, Malatya’da son dönemlerde art arda yaşanan depremlerin kendilerini olumsuz etkilediğini belirtti. Depremlerin psikolojik olarak kendilerini derinden etkilediğini vurgulayan Kaya, canlı yayında yaşanan depremin çok korkutucu olduğunu aktardı. Depremin herkesi etkileyebileceğini ve kendilerinin de bu durumdan nasibini aldıklarını dile getirdi.

Hülya Kaya, canlı yayında depremi yaşamalarının travmatik bir deneyim olduğunu ve psikolojilerinin kötü olduğunu söyledi. Depreme anlık olarak yakalanmanın korkunç bir deneyim olduğunu vurgulayan Kaya, işlerinin başındayken böyle bir durumla karşılaşmanın etkisinden kurtulmanın zor olduğunu belirtti. Depremin ardından stüdyoda bulunanların da sarsıldığını ve korku dolu anlar yaşadıklarını dile getirdi.

AFAD ekipleri, Malatya’nın Kale ilçesindeki depremin ardından bölgedeki hasarları tespit etmek için çalışmalara başladı. Depremin etkisiyle birçok evde çatlaklar oluştuğu ve bazı binaların yıkıldığı belirtildi. Yetkililer, depremin ardından oluşabilecek artçı sarsıntılara karşı vatandaşları uyararak dikkatli olmaları konusunda uyardılar.

Malatya Valiliği, depremin ardından bölgedeki güvenlik önlemlerinin arttırıldığını ve AFAD ile diğer ilgili kurumlarla koordineli bir şekilde çalışmaların devam ettiğini duyurdu. Vatandaşlar, depreme karşı dikkatli olmaları ve acil durumlar için gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıldılar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Malatya’da Canlı Yayında Deprem Korkusu: “Aman Yarabbi, Jenerik mi Girsek?”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin