1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Malatya’da Şehit Piyade Er Uğurcan Işık’ın Son Yolculuğuna Uğurlandı

Malatya’da Şehit Piyade Er Uğurcan Işık’ın Son Yolculuğuna Uğurlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya’nın merkez ilçesi Yeşilyurt’un Yavuz Selim Mahallesi’nde yaşayan Piyade Er Uğurcan Işık, KKTC’nin Güzelyurt kentinde yaşanan elim bir kaza sonucu şehit düşmüştür. Şehit Işık’ın naaşı, Şehir Mezarlığı’ndaki işlemlerin ardından babaevine getirilmiş, annesi Muazzez ve babası Abdullah Işık’ın da katıldığı helallik töreninin ardından Yeşiltepe Şehir Mezarlığı’na götürülmüştür. Törende, şehidin annesi oğlunun tabutuna asker selamı vererek metanetini korumuştur. Cenaze namazı, İl Müftüsü Ramazan Dolu tarafından kıldırılmış ve ardından Piyade Er Uğurcan Işık, toprağa verilmiştir.

Törene, şehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Malatya Valisi Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Levent Ergün, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Erman Kiraz, AK Parti Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan, İl Emniyet Müdür Arif Çankal, AK Parti İl Başkanı Namık Gören ve diğer ilgililer ile çok sayıda vatandaş katılmıştır. KKTC’de yaşanan kazada Piyade Er Uğurcan Işık’ın şehit düşmesi sonucunda 11 asker yaralanmıştır.

Piyade Er Uğurcan Işık’ın şehadet haberinin ulaşmasıyla birlikte Malatya halkı derin bir üzüntü yaşamıştır. Şehitlik mertebesine erişen genç askerin vatan için canını feda etmesi, tüm Türkiye’yi derinden etkilemiştir. Piyade Er Uğurcan Işık, vatan sevgisiyle dolu bir genç olarak hatırlanacak ve her zaman minnetle anılacaktır.

Şehit Işık’ın ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerimizi iletiyor, vatanımız için canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyoruz. Türkiye’nin birlik ve beraberliğine yönelik her türlü saldırıya karşı dik duruşunu sürdüreceğini belirtiyor, şehitlerimizi minnetle anıyoruz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Malatya’da Şehit Piyade Er Uğurcan Işık’ın Son Yolculuğuna Uğurlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin