1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Malkara’da Cinsel İstismar Mağduru 2 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti

Malkara’da Cinsel İstismar Mağduru 2 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malkara ilçesindeki bir hastanede 2 yaşındaki bir bebek cinsel istismara maruz kaldıktan sonra tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Bebek 1 ay boyunca yaşam mücadelesi veriyordu ancak ilaçlara karşı tepki göstermediği için durumu giderek kötüleşti. Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde yoğun bakım ünitesinde olan Sıla Yeniçeri, öğle saatlerinde vefat etti.

Sağlık Bakanlığı, hastane yetkilileri tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Sıla Yeniçeri’nin 30 gün boyunca Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavi gördüğünü açıkladı.

Olayın geçmişi ise şöyle; Malkara ilçesinde yaşayan bir anne, kızı olan S.Y’yi uyanmadığı gerekçesiyle hastaneye götürmüş, bu süreçte bebeğin beyin kanaması ve cinsel istismar şüphesiyle hastaneye yatırıldığı belirtilmişti. Bebek ameliyat edilerek entübe edildi ve yoğun bakıma alındı. Soruşturma kapsamında anne B.Y. dahil olmak üzere bazı şüpheliler gözaltına alındı ve tutuklandı.

S.Y’nin kardeşi A.Y. ise devlet korumasına alındı. Tekirdağ Baro Başkanı, bebeğin cinsel istismara uğradığını adli tıp raporuyla doğruladığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Malkara’da Cinsel İstismar Mağduru 2 Yaşındaki Bebek Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin