1. Haberler
  2. Ankara
  3. Mamak’ta Cinayet: Husumetli Grup Kaçarken Ardından Tabancayla Vurdu!

Mamak’ta Cinayet: Husumetli Grup Kaçarken Ardından Tabancayla Vurdu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, geçtiğimiz haç perşembe günü saat 17.30 sıralarında Ankara’nın Mamak ilçesi Türközü Mahallesi’nde meydana geldi. E.G., M.G., E.G. ve beraberlerindeki grup, aralarında husumet bulunan ve bir süredir tehdit ettikleri Samet Aygar ve arkadaşı A.N.D.’nin önünü kesti. Aygar ve A.N.D. kaçmaya başladı ancak saldırganlar arasından üç kişi otomobille onları takip etmeye başladı. Grup, araçla kovaladıkları Samet Aygar’ı tabancayla vurarak öldürdü ve A.N.D.’yi de darp edip yaraladıktan sonra kaçtı.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri soruşturma başlattı. Kamera görüntülerini inceleyen ekipler, saldırganların Çorum’a gittiğini tespit etti. Kimlikleri belirlenen C.P.G., F.K., E.A., B.Y., E.G., M.Y., M.G., E.G. ve suça sürüklenen çocuklar D.C.G. ve B.K. Ankara’ya getirilerek gözaltına alındı. 9 farklı adreste yapılan aramalarda 1 tabanca, 58 mermi ve 1 havalı tabanca ele geçirildi. Suça karıştığı belirlenen çocuk F.T. ise Mamak ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Ayrıca 3 şüphelinin dedesi D.G. hakkında da işlem başlatıldı çünkü şüphelileri sakladığı ve polise yanlış bilgi verdiği tespit edildi. Polisteki işlemlerin ardından 11 şüpheli adliyeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın detaylarına ilişkin yapılan incelemeler sonucunda, saldırganların uzun bir süredir Samet Aygar ve A.N.D.’yi tehdit ettiği ve aralarında husumet bulunduğu ortaya çıktı. Saldırganlar, bu husumet nedeniyle Aygar ve A.N.D.’ye saldırarak birini öldürüp diğerini de yaralayarak olay yerinden kaçtılar. Polisin titiz çalışmaları sayesinde şüpheliler kısa sürede tespit edilerek gözaltına alındı ve adalet önüne çıkarıldı.

Olay, Ankara’da yaşayan halk arasında büyük bir infiale sebep oldu ve güvenlik tedbirleri arttırıldı. Yetkililer, benzer olayların yaşanmaması için gerekli önlemleri alacaklarını belirtti. Saldırganların ağır cezalar alması ve adaletin en üst seviyede yerine getirilmesi için çalışmalar sürdürülüyor. Öldürülen Samet Aygar’ın ailesi ise adaletin biran önce yerini bulmasını bekliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mamak’ta Cinayet: Husumetli Grup Kaçarken Ardından Tabancayla Vurdu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin