1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Manavgat’ta Kadın Boğularak Öldürüldü!

Manavgat’ta Kadın Boğularak Öldürüldü!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manavgat’ta 30 Ekim 2022 tarihinde çocukları ve erkek arkadaşı ile piknik yapan Aynur Çiçek, akşam Şenol Çankaya’nın evine gitti. Ancak Çiçek’ten bir daha haber alınamadı. Çiçek’in kayıp başvurusunda bulunan yakınları, 2 kız ve 3 çocuğu bulunan Çiçek’in izini sürdü. Araştırmalar sonucunda Çiçek’in en son Çankaya’nın evinde olduğu belirlendi. Polis, 2 Kasım’da Çankaya’nın evinde yaptığı aramada Aynur Çiçek’in cansız bedenini buldu. Otopsi sonucunda Çiçek’in boğularak öldürüldüğü belirlendi. Çankaya ise olaydan sonra kaçtı ve Side’de bulunan bir apart otelde polis tarafından gözaltına alındı.

Çankaya ilk ifadesinde, Aynur Çiçek ile buluşup evine gittiklerini, alkol aldıktan sonra tartıştıklarını ve kıskançlık krizine girdiğini belirtti. Çankaya, olay sırasında kontrol edemediği sinirler yüzünden Çiçek’i boğarak öldürdüğünü açıkladı. Şenol Çankaya, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklandı.

Mahkemede Şenol Çankaya’nın Aynur Çiçek’i boğarak öldürdüğü detaylarına yer verildi. İddianamede, alkollü oldukları sırada çıkan tartışmada Çiçek’in kendisine hakaret ettiği ve Çankaya’nın buna dayanamayarak kadını öldürdüğü ifade edildi. Çankaya’nın, suçu haksız tahrik altında işlediği yönünde yeterli şüphe bulunduğu belirtildi.

Mahkemede savcı, Çankaya’nın suçunu ömür boyu hapisle cezalandırılmasını talep etti. Son sözü sorulan Çankaya ise eyleminin tasarlanmadığını ve pişman olduğunu belirtti. Mahkeme, Çankaya’ya ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verdi.

Aynur Çiçek’in yakınlarının avukatı, verilen cezanın kadın cinayetlerine emsal olmasını umduklarını ifade etti. Çiçek’in ablası Leyla Eren, karardan memnun olduklarını belirtirken, diğer abla Ayşe Alçiçek ise kız kardeşinin hayat dolu biri olduğunu ve bu cinayeti hak etmediğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manavgat’ta Kadın Boğularak Öldürüldü!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin