1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Manisa Belediye Başkanı Gülşah Durbay’dan Cesur Açıklama: “Hiçbir Özrün Kıymeti Yoktur”

Manisa Belediye Başkanı Gülşah Durbay’dan Cesur Açıklama: “Hiçbir Özrün Kıymeti Yoktur”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay, sosyal medya hesabından yaptığı 5 dakikalık video paylaşımında, 2008 yılında yaşadığı bağırsak rahatsızlığı nedeniyle İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde Doçent Doktor Tayfun Bişgin tarafından yapılan bir bağırsak operasyonu geçirdiğini ve sonrasında karşılaştığı sıkıntıları atlattığını dile getirdi. Ancak geçtiğimiz ay aldığı patoloji raporuyla kolon kanseri teşhisi konulduğunu öğrendiğini belirtti.

Durbay, teşhis sonrası tüm uzmanlarla birlikte en iyi tedavi yöntemlerini araştırdıklarını ancak açıklama yapmayı kız kardeşinin riskli hamileliği nedeniyle ertelediğini ifade etti. Ancak kendisine yönelik alçakça iftiralar yüzünden zor bir süreçten geçtiğini ve hatta kemoterapi tedavisini alırken ailesinin İstanbul’a gitmek zorunda kaldığını söyledi.

İftiralarla karşı karşıya kaldığını belirten Durbay, bu durumu hukuki yollardan sonuna kadar takip edeceğini ve iftiraya karışanları mahkemeye vereceğini vurguladı. Ayrıca, saldırıya uğrayan kadınların sadece fiziksel şiddetle değil, aynı zamanda erkek egemen siyasi hesaplaşmalarla da mücadele ettiklerini belirtti.

Durbay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Bu kirli ve hastalıklı zihniyetle mücadele ederken tedavime devam edip sağlığıma kavuşacağım. Aynı zamanda bu çirkin iftiraları atanlarla da hesaplaşacağım. Kimse partimi ve beni karalayarak siyasi hırslarına alet edemez. Bu yaptıklarının hesabını yargı önünde ve toplumun vicdanında verecekler.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa Belediye Başkanı Gülşah Durbay’dan Cesur Açıklama: “Hiçbir Özrün Kıymeti Yoktur”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin