1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Manisa Belediye Başkanı Kansere Yakalandı: İftira Skandalı Ortaya Çıktı!

Manisa Belediye Başkanı Kansere Yakalandı: İftira Skandalı Ortaya Çıktı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Şehzadeler İlçesi’nde görev yapan CHP’li Belediye Başkanı Gülşah Durbay, kendisi hakkında çıkan çirkin iftiralarla ilgili açıklamalarda bulundu. Durbay, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımında, kolon kanseri teşhisi konulduğunu ve iddiaları yalanladığını belirtti. Aynı zamanda, kendisine destek olan Özgür Özel’e teşekkür etti.

Gülşah Durbay, yayınladığı videoda, 2008 yılında İzmir 9 Eylül Üniversitesi Hastanesi’nde bağırsak operasyonu geçirdiğini ve sonrasında kolon kanseri teşhisi aldığını açıkladı. Operasyon sonrası yaşadığı zorlukları atlatarak görevine geri döndüğünü ifade eden Durbay, hastalık sürecini şeffaf bir şekilde paylaşmak istediğini ancak kardeşinin riskli bir hamilelik geçirmesi sebebiyle ertelediğini söyledi.

Durbay, geçtiğimiz günlerde ortaya atılan çirkin iftiraların ardından hukuki yollara başvurarak 100’den fazla kişi ve kurumu mahkemeye verdiğini açıkladı. Kendisinin ve ailesinin hedef gösterilmesine sebep olan bu iddiaları yayanları yargı önünde hesap vereceklerini belirten Durbay, hiçbir özrün artık geçerli olmadığını vurguladı.

siyasi amaçlar için yapılan bu tür çirkin iddialara karşı mücadele edeceğini dile getiren Durbay, hem hastalıkla mücadele edip sağlığına kavuşacağını hem de iftiraya uğrayanların hesaplarını soracağını belirtti. Partisini ve kendisini bu şekilde karalamaya çalışanların yargı ve halk önünde cezalandırılacaklarını söyleyen Durbay, bu tür olaylara meydan verilmeyeceğinin altını çizdi.

Olayın başlangıcı ise, bir internet sitesinde Ebru Küçükaydın imzasıyla yayımlanan bir köşe yazısında ortaya atılan çirkin iddia ile başladı. Yazıda, CHP lideri Özgür Özel ile Belediye Başkanı Gülşah Durbay arasında ilişki olduğu ve siyasi olarak diğer partilere yakınlaşıldığı iddia edilmişti. Bu tür yalanların yayılması sonucunda, Durbay ve ailesi büyük bir sıkıntı yaşamış ve hukuki süreç başlatılmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa Belediye Başkanı Kansere Yakalandı: İftira Skandalı Ortaya Çıktı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin