1. Haberler
  2. Spor
  3. Manisa Futbol Kulübü’nün Yeni Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş Açıklamalarda Bulundu: “Sezon Sonunda Hak Ettiğimiz Noktada Olacağız!”

Manisa Futbol Kulübü’nün Yeni Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş Açıklamalarda Bulundu: “Sezon Sonunda Hak Ettiğimiz Noktada Olacağız!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Futbol Kulübü, 1. Lig’de mücadele eden bir futbol kulübüdür. Geçtiğimiz sezon şampiyonluk yaşayan Teknik Direktör Çağdaş Çavuş ile anlaşma sağlamıştır. Çağdaş Çavuş, Fikri Bayrıl Tesisleri’nde gerçekleşen imza töreninde Manisa Futbol Kulübü ailesine katıldığı için mutlu olduğunu belirtmiştir. Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’ın da katıldığı törende, Çavuş, sezon sonunda hak ettikleri noktada olacaklarına inandığını ifade etmiştir.

Çağdaş Çavuş, Manisa Futbol Kulübü’nde olduğu için mutlu olduğunu ve kariyeri doğrultusunda doğru bir kulüpte olduğunu belirtmiştir. Başarı için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini ve sezon sonunda hak ettikleri noktada olacaklarına inandığını söylemiştir. Başkan Mevlüt Aktan da Çağdaş Çavuş’a başarılar dileyerek, Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmaya devam edeceklerini belirtmiştir. Aktan, Manisa şehrinin Süper Lig özlemine son vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söylemiştir.

Çağdaş Çavuş ve Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan’ın konuşmaları, İhlas Haber Ajansı (İHA) kaynaklı haberde yer almıştır. Çavuş’un geçen sezon elde ettiği başarıları Manisa Futbol Kulübü’nde de sürdüreceği ve kulübün hedeflerini gerçekleştirmek için çalışacakları vurgulanmıştır. Aktan, taraftarları ve Manisalı futbolseverleri kulübe destek olmaya davet etmiştir.

Manisa Futbol Kulübü’nde Teknik Direktör olarak göreve başlayan Çağdaş Çavuş’un, takımı başarıya taşıyacağı ve Manisa şehrinin Süper Lig özlemini sonlandırmak için çalışacakları belirtilmiştir. Çavuş ve Aktan’ın yapılan imza törenindeki konuşmaları, kulübün hedeflerine ve başarılara ulaşma yolundaki kararlılıklarına işaret etmektedir. Manisa Futbol Kulübü’nün yeni Teknik Direktörü olarak Çağdaş Çavuş, sezon sonunda takımını hak ettiği noktaya taşıyacağına inandığını vurgulamıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa Futbol Kulübü’nün Yeni Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş Açıklamalarda Bulundu: “Sezon Sonunda Hak Ettiğimiz Noktada Olacağız!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin