1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Manisa’da Kayıp Kız İçin Cinayet Şüphesi Mi?

Manisa’da Kayıp Kız İçin Cinayet Şüphesi Mi?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cinayet şüphesiyle devam eden soruşturma kapsamında, Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş ekiplerinden oluşan özel bir ekip kuruldu. Polis, incelemelerini sürdürüyor.

KAYIP İHBARI

Şehzadeler ilçesinde annesi Yeliz Karalar’ın evinde kalan Selin Öztürk, 16 Nisan’da “Babama gidiyorum, duş alıp geleceğim” diyerek evden çıktı. Eve dönmeyen kızına ulaşamayan Yeliz Karalar, polise kayıp ihbarında bulundu.

SONUÇ ÇIKMADI

Anne Karalar’ın başvurusu üzerine polis ekipleri Selin Öztürk’ün bulunması için çalışma başlattı. Yürütülen çalışmalardan bir sonuç elde edilemedi.

KORKUNÇ İHTİMAL

Polis, Selin’in öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde yoğunlaştırdı ve soruşturmayı derinleştirdi. 105 gündür hiçbir izine rastlanamayan Selin Öztürk için Manisa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından asayiş ekiplerinden oluşan özel bir ekip kuruldu. Şüpheli kişilerin ifadesine başvuran ekip, çalışmalarını derinlemesine sürdürüyor.

AİLE PERİŞAN

Anne Yeliz Karalar ise o günden itibaren haber alamadıkları kızının hayatından endişe ettiğini, zaman geçtikçe umutlarının tükendiğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da Kayıp Kız İçin Cinayet Şüphesi Mi?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin