1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Manisa’da Kayıp Olarak Aranırken Uşak’ta Ölü Bulunan Pelin Karaca İçin Şok İddia: “Kızımı Katleden 37 Yaşında ve Evli”

Manisa’da Kayıp Olarak Aranırken Uşak’ta Ölü Bulunan Pelin Karaca İçin Şok İddia: “Kızımı Katleden 37 Yaşında ve Evli”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kaybolan 21 yaşındaki Pelin Karaca, Uşak’ta ölü olarak bulundu. Karaca’nın cesedi, Eşme Devlet Hastanesi morgundan alınarak İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şüpheli A.U.’nun emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Pelin Karaca’nın annesi Nihal Dönmez Karaca, gözaltına alınan kişinin daha önce mahallelerindeki komşularının oğlu ve evli olduğunu açıkladı. Karaca, kızının kaybolduğu süre boyunca onu cep telefonundan sık sık aradığını ancak başarısız olduğunu belirtti. Kızının cinayete kurban gideceğini hiç düşünmediğini ifade eden acılı anne, kızının 37 yaşında ve evli bir kişi tarafından öldürüldüğünü söyledi. Eski mahallelerinden birisi tarafından öldürülerek ormanlık bir alanda gömüldü.

Pelin Karaca’nın cenazesi, Eşme Devlet Hastanesi morgundan alınarak İzmir Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. A.U.’nun ise polisteki sorgusu devam ediyor. Manisa’nın Alaşehir ilçesinde kaybolan ve 26 Eylül’den bu yana haber alınamayan genç kızın ailesi, polise başvurmuştu. Karaca’nın cesedi, Uşak’ın Eşme ilçesinde ormanlık bir alanda bulundu ve erkek arkadaşı olduğu iddia edilen A.U. gözaltına alındı.

Karaca’nın vefatı, yakınlarını ve toplumu derinden üzmüş durumda. Olayın detayları ve şüphelinin sorgusu devam ederken, ailenin acısı ise büyük. Pelin Karaca’nın ani ve acı dolu ölümü, Manisa ve çevresinde geniş yankı uyandırdı. Olayın incelenmesi ve adaletin sağlanması için yetkililer çalışmalarını sürdürüyor. Karaca’nın ailesi ve sevenleri, adaletin en kısa sürede yerini bulmasını umut ediyorlar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da Kayıp Olarak Aranırken Uşak’ta Ölü Bulunan Pelin Karaca İçin Şok İddia: “Kızımı Katleden 37 Yaşında ve Evli”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin