1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Manisa’da korkunç kaza: 4 kişi hayatını kaybetti!

Manisa’da korkunç kaza: 4 kişi hayatını kaybetti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kazanın Ahmetli ilçesinde meydana geldiği belirtildi. Henüz sürücüsü hakkında bilgi bulunmayan 09 AAB 954 plakalı hafif ticari araç, Uşak-İzmir kara yolunun Gökkaya Mahallesi geçişinde, emniyet şeridinde park halinde olan 35 ASU 585 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada, hafif ticari araçta bulunan 4 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır şekilde yaralandı.

Olayın ardından bölgeye sağlık, itfaiye, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Hafif ticari araç içerisinde bulunan 4 kişinin hayatını kaybettiği tespit edildi. Yaralı 3 kişi ise en yakın sağlık kuruluşu olan Turgutlu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Kazanın nasıl gerçekleştiği ve araçtaki yolcuların kimlik bilgileri henüz açıklanmadı.

Kaza sonrasında hafif ticari aracın hurdaya döndüğü ve kamyonda da maddi hasar meydana geldiği belirtildi. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü ve kazaya sebep olan faktörleri belirlemek için çalışmaların devam ettiğini bildirdi. Kaza nedeniyle Uşak-İzmir kara yolu bir süre trafiğe kapandı ve uzun araç kuyrukları oluştu.

Manisa Valiliği, kazayla ilgili bir açıklama yaparak tüm detayları kamuoyuyla paylaşacaklarını duyurdu. Manisa Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri de kaza yerinde geniş çaplı incelemelerde bulundu. Yolcuların kimlikleri ve araç plakaları incelenirken, kazanın nasıl meydana geldiğine dair detaylı bir rapor hazırlanması bekleniyor.

Kazada hayatını kaybedenlerin yakınları ise acı haberi alır almaz hastaneye akın etti. Gözyaşları arasında sevdiklerinin durumu hakkında bilgi almak için bekleyen yakınları, yetkililerden gelen her türlü bilgiye hazır bir şekilde bekleyişlerini sürdürdü. Manisa’da yaşanan bu acı kaza, bölgede büyük üzüntü yarattı ve olayın detayları merakla beklenmeye devam ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da korkunç kaza: 4 kişi hayatını kaybetti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin