1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Manisa’da Siyasetin Üstünde Bir İsim: Mehmet Güzgülü’nün Son Yolculuğu

Manisa’da Siyasetin Üstünde Bir İsim: Mehmet Güzgülü’nün Son Yolculuğu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi gördüğü sırada akut lösemi hastalığı nedeniyle hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye eski Başkanvekili ve Şehzadeler Belediyesi MHP’li Meclis Üyesi Mehmet Güzgülü için cenaze töreni düzenlendi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Manisa Hatuniye Camii’nde düzenlenen cenaze törenine katıldı ve cenaze namazı öncesi Güzgülü’nün ailesine başsağlığı diledi. Cenaze törenine Manisa Vali Vekili Aydın Memük, Manisa Büyükşehir Belediye eski Başkanı Cengiz Ergün, AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal, CHP Manisa Milletvekilleri Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu ve Bekir Başevirgen gibi birçok siyasi isim katıldı.

Cenaze namazının ardından Özel ve Ergün, Güzgülü’nün naaşına omuz verdiler. Özel, Güzgülü’nün defnedildiği Kırtık Asri Mezarlığı’na da katıldı.

Özel, Güzgülü için taziye mesajı verirken, “Manisa’nın bir değerini kaybettiğini” belirterek Güzgülü için övgü dolu sözler sarfetti. Özel, Güzgülü’nün siyaset üstü bir insan olduğunu ve Manisa için önemli bir kayıp olduğunu ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’da Siyasetin Üstünde Bir İsim: Mehmet Güzgülü’nün Son Yolculuğu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin