1. Haberler
  2. Ankara
  3. Manisa’ya gitmek üzere yolculuğa çıkan kişi, kaza yapan otobüsten son anda kıl payı kurtuldu!

Manisa’ya gitmek üzere yolculuğa çıkan kişi, kaza yapan otobüsten son anda kıl payı kurtuldu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Öz Ağrı Seç Turizm firmasına ait 04 AAV 951 plakalı yolcu otobüsü Ankara’da kaza yaparak 9 kişinin hayatını kaybetmesine ve 27 kişinin yaralanmasına neden oldu. Manisa’ya seyahat etmek üzere bileti olan Faruk Kaya, otobüsün gecikeceğini öğrenince biletini iptal edip başka bir firmadan bilet alarak yola çıktı. İptal ettiği otobüs ise kaza yaptı. Kaya, kazadan kıl payı kurtulduğunu belirterek şansının ve annesinin duasının etkisi olduğunu söyledi.

Kaya, sabah saat 02.00’de Manisa’ya gitmek üzere Ağrı’dan İzmir’e yolculuk yapmak üzere plan yapmıştı. Ancak geldiğinde firmanın yazıhanesinde kimseyi bulamayınca otobüsün saat 04.00’te geleceği bilgisini aldı. Bunun üzerine internetten aldığı biletini iptal edip başka bir firmadan bilet alarak yolculuğunu yapmaya karar verdi. Yolculuğu sona erdiğinde otobüsün kaza yaptığı haberini aldığında şaşkına döndü. Telefonları ardı ardına çalmaya başlayınca kaza hakkında bilgi aldı ve yaşanan olaydan kıl payı kurtulduğunu anladı.

Kaya, kaza sonrası hayatını kaybedenlerin yakınlarına başsağlığı dilerken yaralılara da geçmiş olsun dileklerini iletti. Olaydan sonra otobüse binmemesi durumunda nasıl hissettiğini değerlendirirken şansın ve annesinin dualarının etkili olduğunu belirtti. Normal bir insanın kaza sonrası tedirgin olacağını söyleyen Kaya ise kendisinin bu tür duyguları yaşamadığını ve kazadan kurtulmanın bir şekilde şans olduğunu ifade etti. Kimilerinin buna şans derken kendisinin ise annesinin dualarının etkili olduğunu düşündüğünü vurguladı. Kaza sonrası yaşadığı şoku atlatmaya çalışan Kaya, olayın etkilerini üzerinde atmaya çalıştığını dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Manisa’ya gitmek üzere yolculuğa çıkan kişi, kaza yapan otobüsten son anda kıl payı kurtuldu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin