1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Mansur Yavaş: İmamoğlu Davasına Sert Tepki!

Mansur Yavaş: İmamoğlu Davasına Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu’nun ‘ahmak’ olarak nitelendirilmesiyle ilgili yaşanan yargılama sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu. Yavaş, hakkında verilecek kararın umut verici olmasını ve ülkenin gerçek gündemine odaklanılmasını temenni etti. Kendisinin ve diğer belediye başkanlarının tek sorumluluğunun daha iyi hizmet sunmak olduğunu vurgulayan Yavaş, İmamoğlu’nun arkasında olduklarını ve beraat kararı verilmesi gerektiğine inandıklarını dile getirdi.

Cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili sorulara da yanıt veren Yavaş, partisinin kendisini aday göstermesi durumunda aday olabileceğini belirtti. Türkçe ve açık sözlü olduklarını vurgulayan Yavaş, muhalefetin sıkıntıların çözümü için güçlerini birleştirmesi gerektiğini ifade etti. Diğer konuşulanların ise önemli olmadığını dile getirerek, boş lafların gündemi meşgul ettiğini belirtti.

Yavaş, İmamoğlu ile kendisi hakkında çıkan tartışmaların gündemi unutturduğunu dile getirdi. İddialara göre, İmamoğlu ve Yavaş’ın ağzından çıkmayan söylemlerle gündem değiştirilmeye çalışıldığını ifade eden Yavaş, ülkenin asıl gündeminin emeklilerin durumu, yaklaşan kış şartları ve dar gelirli vatandaşların yaşadığı sıkıntılar olduğunu belirtti. Bu tür gereksiz tartışmaların sadece hükümet eleştirisine odaklanıp gerçek sorunların ön plana çıkarılmadığını söyledi.

Yavaş ve İmamoğlu arasındaki gerilimin yarattığı polemiklerin yersiz olduğunu ifade eden Mansur Yavaş, hükümeti eleştirmenin yanı sıra ona hizmet edecek tartışmaların yapılmasının anlamsız olduğunu vurguladı. Ülkenin ihtiyaçlarının ve vatandaşların yaşadığı gerçek sorunların ön plana çıkarılması gerektiğini belirten Yavaş, siyasi tartışmaların sorunlara çözüm bulmada etkili olmadığını ifade etti.

Sonuç olarak, Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu’nun yaşadığı ‘ahmak’ polemiğine ilişkin yapılan tartışmaların asıl gündemi unutturduğunu ve ülkenin önemli sorunlarının ön plana çıkarılması gerektiğini vurguladı. Her iki belediye başkanının da daha iyi hizmet sunma sorumluluğunda olduklarını belirten Yavaş, siyasetin gerçek sorunlara odaklanması gerektiğini dile getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mansur Yavaş: İmamoğlu Davasına Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin