1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mansur Yavaş: “Seçim Yok, Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Tartışmaları Yersiz!”

Mansur Yavaş: “Seçim Yok, Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Tartışmaları Yersiz!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) içerisindeki Cumhurbaşkanlığı adaylığı konusundaki tartışmalara yanıt verdi. Yavaş, mevcut durumda seçim olmadığını ve bu nedenle adaylık tartışmalarının gereksiz olduğunu belirtti. Önceliğin belediye yönetimi olduğunu vurgulayan Yavaş, mevcut sorunlara odaklandıklarını ifade etti.

Belediyenin altyapı sorunlarına dikkat çeken Yavaş, özellikle yağmur suyu ve atık su hatlarının ayrılmadığını, yeterli altyapının olmadığını ve bu sorunların çözümü için çalıştıklarını belirtti. Ayrıca, CHP’nin vatandaşlara vaat ettiği konuların üzerinde durularak iç tartışmaların yerine toplumsal sorunlara odaklanılması gerektiğini söyledi.

Sistemin bozulduğunu ifade eden Yavaş, Türkiye’deki bürokrasinin liyakat sorununa değindi. “Hiçbir işadamının çalıştırmayacağı insanlar bürokratlık yapıyor” eleştirisinde bulunan Yavaş, ABD’deki büyükelçi atamalarını örnek göstererek Türkiye’deki bürokraside daha fazla hesap verilebilir bir sistem olması gerektiğini savundu.

Son olarak, iyi yönetilen belediyelerin halkın güvenini kazanabileceğini ve bu durumun siyasi sonuçlara yansıyacağını belirten Yavaş, vatandaşların deneme fırsatı bulduklarında CHP’nin daha geniş destek görebileceğini öne sürdü. Yavaş, belediye yönetiminin öncelikli olduğunu ve bu süreçte siyasi polemiklerin geri planda kalması gerektiğini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mansur Yavaş: “Seçim Yok, Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Tartışmaları Yersiz!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin