1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mardinli Tarım İşçileri Uçuruma Yuvarlandı

Mardinli Tarım İşçileri Uçuruma Yuvarlandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisadan Salihli ilçesine salatalık hasadı için tarım işçisi götüren bir minibüs, Adana’ya ulaştıktan sonra Kızıldağ Yaylası yolunda Pozantı’ya çıkmak üzere navigasyonla ilerledi. Sert virajların bulunduğu yolda minibüsün yakıtı azaldı ve mahalledeki bir vatandaştan yardım istendi. Minibüs, Gildirli Mahallesi yol ayrımında uçuruma yuvarlandı. Kazada, Zozan Sakin, Bünyamin Çakıl, Zeynettin Çakıl ve Serkan Çakıl hayatını kaybetti, 17 kişi yaralandı. Mustafa Akfırat jandarma tarafından gözaltına alındı ve tutuklandı.

Tutuklu sanık Mustafa Akfıratın Adana’da açılan davası başladı. Sanık, aracın frenlerinde koku ve alev aldığını belirtti. Akfırat, aracın yakıtının azalması üzerine yardım istediklerini ve güzergahı navigasyonla belirlediklerini söyledi. Aracın fren balatalarının gevşek olduğunu fark edince tekrar kontrol ettiklerini ifade etti.

Kaza anını anlatan sanık, güzergahı bilmediğini ve navigasyonun kendilerini yanılttığını ifade etti. Araç alev alınca ve uçuruma yuvarlandığını belirtti. Sanık, suçsuz olduğunu savunarak tahliyesini talep etti. Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluğunun devamına karar verdi ve duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mardinli Tarım İşçileri Uçuruma Yuvarlandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin