1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Masaj salonunda kezzap saldırısı!

Masaj salonunda kezzap saldırısı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmetpaşa Mahallesi’ndeki masaj salonunda meydana gelen olay, 26 Aralık 2023 tarihinde saat 16.00 sıralarında gerçekleşti. Ramazan Akarsu, aralarında husumet bulunan masaj salonunda çalışan Buket Arıyel’e saldırdı ve yüzüne kezzap attıktan sonra kaçtı. Arıyel’in çığlıklarını duyan çevredekiler durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yaralı Buket Arıyel, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Şüpheli Ramazan Akarsu, Ezine ilçesinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Akarsu, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Yapılan araştırmada, Akarsu’nun 3 Aralık 2023 tarihinde sosyal medya hesabından ‘Sevdiğinin yüzüne kezzap attı’ başlıklı bir video paylaştığı belirlendi.

Ramazan Akarsu hakkında, Buket Arıyel’e karşı ‘Canavarca hisle kasten silahla yaralama’ suçundan ve olay günü tarafları ayırmaya çalışan Tuğçe Yavuz’a karşı ‘Basit yaralama’ suçundan 2’nci Asliye Ceza Hakimliği’nde dava açıldı. Davanın bugünkü 3’üncü duruşmasında tutuklu sanık Akarsu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla mahkeme salonuna katıldı. Buket Arıyel de duruşma salonunda hazır bulundu.

Mahkemedeki savunmasında, Akarsu, “Önceki savunmalarımı tekrar ediyorum. Ben Buket’e ihtiyaç duyduğu zaman para gönderiyordum ve faturalarını ödüyordum. Kanuna saygılı biriyim. 3 Aralık’ta sarhoşken Instagram üzerinden ‘Sevdiğinin yüzüne kezzap attı’ başlıklı videoyu paylaştım. Ancak bu paylaşımımın özel bir anlamı yoktu. Buket Hanımın mahkemeye sunduğu ilaç ve tıbbi malzeme giderlerini karşılamak istiyorum. Suçu kabul ediyorum ve zararını karşılamak istiyorum” şeklinde konuştu.

Tarafların dinlenmesinin ardından, Akarsu’nun tutukluluk halinin devamına karar verilip, dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşma 10 Ekim’e ertelendi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Masaj salonunda kezzap saldırısı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin