1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Masaj Salonunda Korkunç Saldırı: “Sevdiğinin yüzüne kezzap attı” Video Muhabiri Tutuklandı

Masaj Salonunda Korkunç Saldırı: “Sevdiğinin yüzüne kezzap attı” Video Muhabiri Tutuklandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmetpaşa Mahallesi’nde bulunan bir masaj salonunda 26 Aralık 2023 tarihinde meydana gelen olayda Ramazan Akarsu, çalışan Buket Arıyel’in yüzüne kezzap atarak kaçtı. Olayın ardından çevredekiler, Arıyel’in çığlıklarını duyarak hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Yaralı Arıyel, ilk müdahalesinin ardından Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Emniyet güçleri, şüpheli Ramazan Akarsu’yu Ezine ilçesinde gözaltına aldı ve adli makamlara sevk etti. Akarsu, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Yapılan araştırmada, Akarsu’nun daha önce sosyal medyada sevdiğinin yüzüne kezzap attığına dair bir video paylaştığı tespit edildi.

Akarsu hakkında ‘Canavarca hisle kasten silahla yaralama’ suçundan ve olay sırasında tarafları ayırmaya çalışırken yaralanan Tuğçe Yavuz’a karşı ‘Basit yaralama’ suçundan dava açıldı. Dava sürecinde görülen duruşmada tutuklu sanık Akarsu, Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığıyla duruşmaya katıldı. Mağdur Buket Arıyel de duruşma salonunda hazır bulundu.

Mahkemede savunmasını yapan Akarsu, önceki beyanlarını tekrarlayarak Arıyel’e maddi destek sağladığını belirtti. 3 Aralık 2023’te sarhoşken paylaştığı video ile ilgili özel bir sebep olmadığını dile getirdi. Akarsu, Arıyel’in mahkemeye sunduğu 239 bin 600 TL’lik ilaç ve tıbbi malzeme giderlerini karşılamak istediğini ifade etti. Mahkeme tarafların dinlenmesinin ardından Akarsu’nun tutukluluğunun devamına karar vererek dosyadaki eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı 10 Ekim’e erteledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Masaj Salonunda Korkunç Saldırı: “Sevdiğinin yüzüne kezzap attı” Video Muhabiri Tutuklandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin