1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MASKİ Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisalılara Müjdeyi Verdi: İlk 2 Ton Su 1 TL!

MASKİ Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisalılara Müjdeyi Verdi: İlk 2 Ton Su 1 TL!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, 2024 Yılı Birinci Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek başkanlığında meclis salonunda gerçekleşti. Zeyrek toplantının açılışında yaptığı konuşmada ülke genelindeki alım gücünde yaşanan düşüşe ve Manisa’da su fiyatlarındaki yüksekliğe dikkat çekti. Seçim sürecinde verdiği taahhütleri hatırlatan Zeyrek, ilk 2 ton suyu 1 TL’ye vereceklerini ve kartlı sayaç zorunluluğunu kaldıracaklarını belirtti. Manisalıların desteğiyle göreve seçilmelerinin ardından bu vaatlerini yerine getirdiklerini vurgulayan Zeyrek, halkın taleplerine duyarlı olduklarını ve su fiyatlarında indirim yapacaklarını ifade etti.

Zeyrek, yapılan çalışmalar sonucunda ilk 2 ton suyun 1 TL’ye verileceğini ve devamında yüzde 30 indirim uygulanacağını duyurdu. Yeni fiyat tarifelerinin 1 Mayıs 2024 tarihinden itibaren geçerli olacağını belirten Zeyrek, kartlı sayaç zorunluluğunun da sona ereceğini ifade etti. Vatandaşların su sayaçları konusunda kendi tercihlerini yapma özgürlüğüne sahip olacaklarını söyleyen Zeyrek, mekanik sayaça geçiş konusunda da detaylı bilgi verdi. Ayrıca teminat bedelinde yapılan indirimin de önemine vurgu yaptı.

Sosyal belediyecilik anlayışını benimseyen Zeyrek, Alevi ibadethaneleri olan cemevleri, camiler ve mezarlıklardan su kullanımı için bedel alınmayacağını açıkladı. Halkın yaşadığı sıkıntıları çözmeye söz verdiklerini ve bu doğrultuda adımlar atmaktan mutluluk duyduklarını belirten Zeyrek, toplantıda oy birliğiyle kabul edilen önergelerle ilgili bilgi verdi. Toplantının sonunda muhalefetin ticarethanelere de indirim yapılması önerisine olumlu yaklaşan Zeyrek, bütçe durumunu göz önünde bulundurarak ticarethane sahiplerine de destek olacaklarını belirtti. Manisa halkına hizmet etmeye devam edeceklerini vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MASKİ Başkanı Ferdi Zeyrek, Manisalılara Müjdeyi Verdi: İlk 2 Ton Su 1 TL!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin