1. Haberler
  2. Spor
  3. Mauro Icardi, Galatasaray’da İkinci Yılını Kutladı! Göz Dolduran Paylaşımıyla Büyük Etki Yarattı

Mauro Icardi, Galatasaray’da İkinci Yılını Kutladı! Göz Dolduran Paylaşımıyla Büyük Etki Yarattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mauro Icardi, Galatasaray’a imza attığı ikinci yılına özel bir paylaşım yaparak duygularını dile getirdi. Arjantinli yıldız, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, iki yıl önce başladıkları yeni maceraya geri dönüp baktığında duyduğu minnettarlığı dile getirdi. Icardi, destekleri olmasaydı bu başarıya ulaşamayacaklarını belirtirken, herkesin katkısının bu başarıda temel bir rol oynadığını vurguladı.

Galatasaray formasıyla yaşadığı deneyimde her çabanın ve teşvikin önemli olduğunu ifade eden Icardi, birey ve ekip olarak büyüdüklerini söyledi. Bu yolculuğun bir parçası olan herkese derin şükranlarını sunan oyuncu, destekleyicilerinin kendileri için önemli bir dayanak olduğunu belirtti. Geleceğin belirsiz olduğunu ancak takım arkadaşları gibi insanlarla zorlukların üstesinden gelebileceklerine inandığını ifade eden Icardi, bağlılıkları ve çabaları için teşekkür etti.

Galatasaray ailesinin bir parçası olduğu için gurur duyduğunu belirten Mauro Icardi, bu duyguyu dünyanın dört bir yanına taşıyacağını ve temsil edeceğini söyledi. Kendisini küçük ve büyük ‘Aslanlar’ olarak tanımlayan oyuncu, Türkiye’nin en iyi takımıyla gurur duyacaklarını belirtti. Son olarak, Icardi paylaşımında “Gerisi Tarih” ifadesiyle sözlerini noktaladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mauro Icardi, Galatasaray’da İkinci Yılını Kutladı! Göz Dolduran Paylaşımıyla Büyük Etki Yarattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin