1. Haberler
  2. Spor
  3. Mauro Icardi’den Süper Ligde Fırtına Gibi Geçti: 23. Golünü Attı!

Mauro Icardi’den Süper Ligde Fırtına Gibi Geçti: 23. Golünü Attı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Süper Lig’in 35. haftasında Galatasaray, evinde Sivasspor’u 6-1 yenerek önemli bir galibiyet elde etti. Bu maçta Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, takımının 23. golünü kaydetti. İkinci golünü maçın 85. dakikasında penaltıdan atan Icardi, son 7 maçta 9. golünü atmış oldu. Mauro Icardi, Süper Lig’deki toplam gol sayısını 23’e yükseltti ve maçta 11’de başladığı müsabakada 90 dakika sahada kaldı.

Mauro Icardi, Sivasspor maçının ardından yaptığı açıklamada rakiplerinin Fenerbahçe’yi zorladığını belirtti. Icardi, önemli bir maç olduğunu ve zorlu bir rakiple karşılaştıklarını ancak iyi oynamaları sayesinde istedikleri sonucu aldıklarını ifade etti. Ayrıca, takımın şampiyonluk yolunda daha da yaklaştığını dile getirdi. Zor bir sezon geçirdiklerini ancak hala hedeflerine doğru ilerlediklerini ve şampiyonluk için çok az adım kaldığını vurguladı. Sakatlık sorunlarına rağmen takımını yalnız bırakmadığını ve her zaman en iyi performansını sergilemeye çalıştığını belirtti.

Oynadığı maçlarda gol atmaya devam ettiğini söyleyen Icardi, takımına faydalı olmayı ve hırslı performansını sürdürmeyi amaçladığını ifade etti. Gol atmanın kendisi için önemli olduğunu ve taraftarların desteğiyle kendilerini motive ettiklerini belirtti. Son olarak, performansından dolayı teknik ekibe teşekkür ederek, takımının sonuna kadar savaşacağını ve şampiyonluk için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mauro Icardi’den Süper Ligde Fırtına Gibi Geçti: 23. Golünü Attı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin