1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mazıdağı Kavşağında TIR ve Otomobil Çarpıştı

Mazıdağı Kavşağında TIR ve Otomobil Çarpıştı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dün öğle saatlerinde Mazıdağı ilçesi Mardin-Diyarbakır kara yolunda, Mazıdağı Kavşağı’nda bir kaza meydana geldi. İki araç, plakaları belirlenemeyen bir TIR ile 34 BEJ 927 plakalı bir otomobil çarpıştı. Kaza sonucunda araçlarda bulunan Mehmet K. (35), Rojbin N. (31), Suphiye N. (11), Rojbin N. (30), Halil Ç. (31) ve 8 aylık hamile bir kadın yaralandı.

Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Mardin Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan biri olan hamile kadın bebeğini kaybetti. Durumu ağır olan kadın, daha sonra Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi ancak maalesef hayatını kaybetti.

Kazaya karışan araçlardan birinin şoförü tutuklanırken, diğer yaralılardan birinin durumunun da kritik olduğu belirtildi. Kaza anı, güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, Mazıdağı Kavşağı’ndaki trafik lambalarında bekleyen bir otomobilin yeşil ışığın yanmasıyla hareket ettiği, bu sırada hızla gelen TIR’ın kırmızı ışıkta durmadan otomobile çarptığı anlar net bir şekilde görülüyor.

Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri ise işlemlerin ardından yakınlarına teslim edilerek Derik ilçesinde defnedilecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mazıdağı Kavşağında TIR ve Otomobil Çarpıştı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin