1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MAZOTA ZAM YİNE ERDOĞAN’IN İŞİ: CHP’YE TEPKİLER ARTIYOR

MAZOTA ZAM YİNE ERDOĞAN’IN İŞİ: CHP’YE TEPKİLER ARTIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Marmara Adası’na ulaşım bedelinin yerel halka 900 liradan 500 liraya düşmesiyle ilgili olarak yapılan açıklamada, bu değişikliğin CHP yönetimi tarafından gerçekleştirildiği belirtilmiştir. CHP Genel Başkan Yardımcısı Özgür Özel, Aydın Başkan olmasaydı bu ücretin bin lira olacağını ifade etmiş ve mazota zam yapılmasının Recep Tayyip Erdoğan tarafından gerçekleştirildiğini iddia etmiştir.

Özel ayrıca, CHP’nin iktidara gelmesi durumunda Türkiye’nin hem Avrupa Birliği’ne gireceğini hem de paradaki bir sıfırın atılacağını savunmuştur. Özellikle mutfak ürünlerinin fiyatlarını vererek, maaşların bugünkü seviyede kalacağını ve masraflardan bir sıfırın atılacağını söylemiştir. Dana kıyma için 55 lira, kuzu pirzola için 70 lira ve 1 litre rakı için 140 lira örneği vererek, gelecekte olası fiyat değişikliklerini açıklamıştır.

Özel’in konuşması sırasında yaptığı espriyle adalıları güldürmeyi başarması da dikkat çekmiştir. Konuşmasının bir bölümünde adalıların sadece rakı fiyatını alkışladığı ima edilerek, esprili bir üslup kullanılmıştır. Bu durum izleyiciler arasında sempati yaratmış ve konuşmayı daha samimi bir hale getirmiştir.

Genel olarak, Özgür Özel’in Marmara Adası’na ulaşım bedelinin düşürülmesiyle ilgili yaptığı açıklamalarda, siyasi bir eleştiri ve geleceğe yönelik umut vaatleri bulunmaktadır. CHP’nin yönetiminde mazota zam yapılmasının eleştirisi yapılırken, gelecekteki olası fiyat artışlarını ve ekonomik değişiklikleri anlatan Özel, dinleyicilerde güven uyandırmış ve sempati kazanmıştır. Espri anlayışıyla da dinleyicileri güldürerek konuşmasını renklendiren Özgür Özel, politik söylemlerini halka daha ilgi çekici ve eğlenceli bir şekilde aktarmayı başarmıştır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MAZOTA ZAM YİNE ERDOĞAN’IN İŞİ: CHP’YE TEPKİLER ARTIYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin