1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Mehmet Özhaseki’nin Görevinden Ayrılma Açıklaması: “Kendi Dileğimle Bırakıyorum”

Mehmet Özhaseki’nin Görevinden Ayrılma Açıklaması: “Kendi Dileğimle Bırakıyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mehmet Özhaseki, X hesabından paylaşım yaparak, 1994 yılında Kayseri Belediye Başkanlığı görevine başladığını ve zor yıllarda şehre hizmet etmekten büyük mutluluk duyduğunu belirtti. Daha sonra Kayseri Milletvekili, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı olarak görev aldığını ifade etti. Sayın Cumhurbaşkanı ile birlikte çalışmanın onur verici olduğunu vurguladı.

Ülkemizin yaşadığı doğal afetlerde yaraları sarmak ve şehirleri yeniden inşa etmek için tarihi bir sorumluluk üstlendiğini söyleyen Özhaseki, geldikleri noktada önemli mesafeler kat ettiklerini ve yapılacak çalışmaları belirlediklerini dile getirdi. Ancak sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakma kararı aldığını belirterek, Cumhurbaşkanı’na bunu iletti.

Görev süresi boyunca vicdanına uygun şekilde çalıştığını, hiçbir dünyevi hesabın peşinde olmadan sadece halkın menfaatini gözettiğini vurgulayan Özhaseki, haram lokma yememek için özen gösterdiğini ve aile vakfında hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Ülkeye hayırlı işlerde destek olmaya devam edeceğini belirtti ve milletten helallik istedi.

Son olarak, Sayın Cumhurbaşkanı’na teşekkürlerini ileten Özhaseki, güvenleri ve destekleri için minnettar olduğunu ifade etti. Gelecekte de ülke için hizmet etmeye devam edeceğinin altını çizdi ve milletten dua ve destek istedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mehmet Özhaseki’nin Görevinden Ayrılma Açıklaması: “Kendi Dileğimle Bırakıyorum”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin