1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Menderes Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Silahlı Saldırıda Yaralandı!

Menderes Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Silahlı Saldırıda Yaralandı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sabah saatlerinde İzmir’in Menderes ilçesinde bulunan İnönü Bulvarı’nda meydana gelen olayda, Menderes Belediyesi’nin İmar ve Şehircilik Müdürü Sarper Dikmen silahlı saldırıya maruz kaldı. Kimliği belirsiz bir saldırgan ya da saldırganlar tarafından bacağından vurulan Dikmen, hemen hastaneye kaldırıldı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtilen Dikmen, hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı.

Olayın ardından, İzmir Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve sağlık görevlileri hızla olay yerine intikal etti. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Dikmen, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Polis ekipleri, saldırgan ya da saldırganların kimliğini tespit ederek yakalamak için çalışmalarına başladı.

Menderes Belediyesi, olay ile ilgili resmi bir açıklama yaparak yaşanan saldırıyı kınadı. Belediye yetkilileri, Dikmen’in sabah evinin önünde saldırıya uğradığını ve hastanede tedavi altına alındığını duyurdu. Ayrıca, Belediye Başkanı İlkay Çiçek’in de Dikmen’i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiği belirtildi.

Belediye açıklamasında, saldırının ardından emniyet güçlerinin harekete geçerek saldırgan ya da saldırganların yakalanması için çalışmalara başladığı ifade edildi. Saldırının hangi amaçla gerçekleştirildiği ve sorumlularının kimler olduğu konusunda net bir bilgi verilmese de, emniyet güçlerinin titiz bir inceleme yürüttüğü ve sorumluların yakalanması için gerekli adımların atılacağı belirtildi.

Olay, Menderes ilçesinde ender görülen türden olması sebebiyle geniş çapta medya tarafından da ilgiyle takip edildi. İzmir’de işlenen silahlı saldırılar son yıllarda artış göstermiş olsa da, belediye yetkilileri ve emniyet güçleri gerekli tedbirleri alarak benzer olayların yaşanmaması için çalışmalarına devam etmektedir.

Son olarak, Sarper Dikmen’in sağlık durumunun iyi olması ve yaşanan olayın detaylarının netleşmesi için emniyet güçlerinin başarılı bir şekilde çalışmalarına devam etmekte olduğu vurgulandı. Olayın ardından ilçede güvenlik önlemlerinin artırıldığı ve benzer olayların yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Menderes Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü Silahlı Saldırıda Yaralandı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin