1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Meral Akşener’den Esnaf Ziyaretleri ve Oy İsteme Çalışmaları!

Meral Akşener’den Esnaf Ziyaretleri ve Oy İsteme Çalışmaları!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Meral Akşener, Ankara’nın Çubuk ve Pursaklar ilçelerinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Çubuk’taki ziyaretlerinde belediye başkan adayı Korhan Merki için destek istedi. Akşener, esnafla samimi bir şekilde sohbet etti, onların şikayetlerini ve sorunlarını dinledi. Aynı şekilde Pursaklar’da da belediye başkan adayı Zekeriya Ersarı’ya destek verdi.

Bir vatandaşın, “Şu an PKK ve DEM ile birlikte misiniz” şeklindeki sorusuna karşılık Akşener, “Yalnız başımıza giriyoruz, tek başımıza” cevabını verdi. Siyasi duruşunu net bir şekilde ortaya koyan Akşener, partisinin bağımsız bir şekilde hareket ettiğini vurguladı.

Akşener, ziyaret ettiği bir dükkanda esnaflarla olan deneyimlerinden bahsetti. Ülkenin farklı bölgelerini gezip esnaflarla bir araya geldiğini ve onların önemli bir istihdam kaynağı olduklarını belirtti. Siyasetin aslında yumruklaşmayı gerektirmeyen bir alan olduğunu ifade eden Akşener, esnafın ülke ekonomisine katkı sağlayan önemli bir rolü olduğunu vurguladı.

Başka bir dükkanda ise Akşener, seçim sürecine dair konuştu. “Seçimler geldi. Bütün siyasi partiler gibi biz de oy istemeye geldik. Ocağına düştük, oyunu istiyoruz” diyerek açıklamalarda bulundu. Akşener, seçim sürecinde sadece vatandaşların desteğini almaya odaklandıklarını ve herhangi bir siyasi çekişmeye girmediklerini vurguladı.

Meral Akşener’in esnaflar ziyaretlerindeki samimi ve içten yaklaşımı, vatandaşlar arasında olumlu yankı buldu. Akşener’in siyasete dair net duruşu ve esnafın önemine verdiği değer, ziyaretler sırasında öne çıkan temel konulardı. Vatandaşlar, Akşener’in esnaf ziyaretlerinde siyasi çekişmelerden uzak durarak vatandaşın günlük sorunlarına odaklanması ve çözüm arayışında olması tavrını takdir etti. Akşener’in esnaflarla gerçekleştirdiği bu ziyaretler, seçim sürecinde kendisine destek olacak bir taban oluşturma yolunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meral Akşener’den Esnaf Ziyaretleri ve Oy İsteme Çalışmaları!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin