1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Meral Akşener’in Parti Kurmayları İle Bir Araya Gelerek Alınan Karar!

Meral Akşener’in Parti Kurmayları İle Bir Araya Gelerek Alınan Karar!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Demokrat Parti (DP) kurucusu ve genel başkanı Meral Akşener’in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptığı görüşmenin ardından sessiz kalması, parti içinde krize neden oldu. Aydın’ın ekibiyle bir araya gelerek “partiden ayrılma kararı” aldığı öğrenildi.

Ancak Aydın’ın yakın çalışma arkadaşları, iddiaları yalanladılar ve siyasete hiçbir partiye geçmeden bağımsız olarak devam edeceklerini açıkladılar. Bazı kurmaylar ise Aydın’ın istifası sonrasında partinin dağılma sürecine gireceğini ve bölünmelerin hızlanacağını belirtti.

Aydın’ın oy oranını referans alarak yapılan değerlendirmede, delegelerin yarısının desteğini alamayan bir yönetimin istikrar sağlayamayacağı vurgulandı. Üst düzey bir yetkili ise Aydın’ın Akşener’e ve partisine yerel seçimlerdeki kararından bu yana mesafeli olduğunu dile getirerek, Aydın’ın istifasının ardından ekibiyle birlikte 2028 genel seçimlerinde Mansur Yavaş’ın cumhurbaşkanlığı için çalışacağını öne sürdü.

Bu çalışmanın yürütülebilmesi için seçimlere yakın bir tarihte Demokrat Parti gibi bir partiye geçmelerinin olası olduğu belirtildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Meral Akşener’in Parti Kurmayları İle Bir Araya Gelerek Alınan Karar!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin