1. Haberler
  2. Ankara
  3. Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakır, Yürütülen Projeleri Anlattı: Ekip Çalışmasıyla Başarıya Ulaştık!

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakır, Yürütülen Projeleri Anlattı: Ekip Çalışmasıyla Başarıya Ulaştık!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe ile TRT Çukurova Bölge Müdürü Fatih Doğru’nun katılımıyla düzenlenen toplantıda, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayhan Kızıltan Çakır, birçok alanda yürütülen projeleri özetledi. Başkan Çakır, 271 Komite Üyesi, 115 Meclis Üyesi, 11 Yönetim Kurulu Üyesi ve çalışan profesyonellerle bir ekip olduklarını vurgulayarak, tüm projelerin ekip çalışmasıyla ortaya çıkarıldığını belirtti.

Başkan Çakır, göreve geldiklerinde kurumlar arası beraberliği sağlamak için çaba gösterdiklerini ve huzur ortamının ticaret ve ekonomiyi güçlendireceğine inandıklarını ifade etti. Yeni nesil meslek liseleri konusuna da önem verdiklerini ve tekniker, teknisyen ihtiyacını karşılamak için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Limon sorununa da değinen Başkan Çakır, Adana ile birlikte Ankara’da lobi çalışmaları yaparak bu soruna çözüm bulmaya çalıştıklarını belirtti.

Mersin Tarsus Organize Sanayi Bölgesi ile işbirliği içinde hareket ettiklerini ve savunma sanayine yönelik çalışmalar yaptıklarını aktaran Çakır, bu sayede Mersin’de savunma sanayine hizmet veren firma sayısının arttığını açıkladı. Ayrıca, Mersin’in ören yerlerinin tanıtımı amacıyla çekilen filmlerin sosyal medyada paylaşıldığını ve sanat galerisinin yeniden açıldığını belirtti.

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kapa Tepe ise toplantıya katılan herkese teşekkür ederek, Mersin ekonomisinin Mersin Ticaret ve Sanayi Odası ile birlikte geliştiğini ve gazeteciler olarak bu çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi. Tepe, odaları ve cemiyeti olarak ortak projeler yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Sonuç olarak, Mersin Ticaret ve Sanayi Odası’nın yürüttüğü projeler ve çalışmaları hakkında detaylı bilgi verilen toplantı, işbirliği ve ortak projelerin önemine vurgu yaparak sona erdi. Mersin’in ekonomik ve kültürel gelişimine katkı sağlayan bu tür organizasyonların devam etmesi ve desteklenmesi gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mersin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakır, Yürütülen Projeleri Anlattı: Ekip Çalışmasıyla Başarıya Ulaştık!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin