1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mersin’de Korkunç Kaza: 35 İşçiyi Taşıyan Otobüs Refüje Çarptı!

Mersin’de Korkunç Kaza: 35 İşçiyi Taşıyan Otobüs Refüje Çarptı!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Silifke ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, Ü.G’nin kontrolündeki 33 AHG 159 plakalı otobüs, 35 işçiyi taşırken refüje çarptı. Kaza sonucunda araç devrilirken, sürücü ve 22 işçi yaralandı.

Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Silifke ilçesinde bulunan hastanelere sevk edilerek tedavi altına alındı.

Kazada yaralanan işçilerin çoğunluğunun, Gülnar ilçesinde bulunan Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde çalıştıkları belirlendi. İşçilerin, santralin inşaatında görev aldıkları ve Silifke’den Gülnar’a seyahat ettikleri öne sürüldü.

Kaza sonrasında olay yerine gelen ekipler, yaralılara müdahale ederken, polis ekipleri de kaza ile ilgili detaylı inceleme başlattı. Otobüsün refüje çarpma nedeni henüz belirlenemezken, soruşturmanın devam ettiği açıklandı.

Silifke ilçesinde meydana gelen bu trafik kazası, bölgedeki iş gücü çalışmalarına katkıda bulunan işçilerin yaşadığı riskleri bir kez daha gündeme getirdi. Kamu kurumları ve ilgili yerel yönetimler, benzer kazaların önlenmesi için gerekli tedbirleri almayı taahhüt ettiler.

Kaza sonrasında yaşanan yaralanmaların ciddiyeti ve kurtarma çalışmalarındaki hızlı müdahale, acil durumlarda koordineli bir şekilde hareket edilmesinin önemini bir kez daha gözler önüne serdi. Bölgedeki trafik güvenliği önlemlerinin ve denetimlerin arttırılması gerekliliği vurgulandı.

Trafik kazasının detaylarıyla ilgili soruşturma devam ederken, kaza sonrasındaki hızlı müdahale ve yaralıların sağlık durumlarıyla ilgili detaylar yakın çevredeki vatandaşlar tarafından da takip edilmeye devam ediyor. Kazanın ardından bölgede oluşan trafik yoğunluğu da yetkililer tarafından yönetilmeye çalışılıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mersin’de Korkunç Kaza: 35 İşçiyi Taşıyan Otobüs Refüje Çarptı!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin