1. Haberler
  2. Spor
  3. Mert Hakan Yandaş: “Galatasaray’ı Yenerek Senaryoyu Bozduk!”

Mert Hakan Yandaş: “Galatasaray’ı Yenerek Senaryoyu Bozduk!”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fenerbahçe, Galatasaray’ı deplasmanda 1-0 yenerek büyük bir zafer elde etti. Maçın kahramanlarından biri olan Mert Hakan Yandaş, galibiyetin ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Yayıncı kuruluşa verdiği röportajda Mert Hakan Yandaş, sezon boyunca yaşanan olayları bir senaryo gibi izlediklerini belirtti. Takımlarının 10 kişi olmalarına rağmen rakiplerinden daha iyi olduklarını vurgulayan futbolcu, “Kazanamadılar!” diyerek galibiyetin hakkını savundu. Kendi performansı ve takımının karakteriyle gurur duyduğunu belirten Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe’nin birlik olmadan başarılı olamayacağını ifade etti.

Başkanın devre arasında yaptığı destek konuşmasının takımın motivasyonunu artırdığını vurgulayan futbolcu, zorlu maçta galip gelmek için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Hakan Şükür’ün kendisine yönelik eleştirilerine sert cevap veren Mert Hakan Yandaş, doğru yolda olduklarını ve başarılı olduklarını gösterdiklerini dile getirdi.

Takımın bir aile gibi olduğunu ve hocayla fikir alışverişlerinde bulunduklarını belirten Mert Hakan Yandaş, sezon boyunca gösterdikleri mücadele ve karakterle dikkat çektiklerini ifade etti. Fenerbahçe olarak zor bir sezon geçirdiklerini ancak birlik ve beraberlikleri sayesinde büyük başarılar elde ettiklerini söyleyen futbolcu, ittifakları bozduklarını ve oyunlarıyla rakiplerini alt ettiklerini belirtti.

Sonuç olarak, Galatasaray karşısında alınan galibiyetin kendileri için önemli bir adım olduğunu ve takım olarak şampiyonluğa ne kadar hak ettiklerini gösterdiklerini belirten Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe camiasının birlik olmasıyla daha büyük başarılar elde edebileceklerini ifade etti. Taraftarların da büyük destekleriyle maç boyunca hissettikleri motivasyonun galibiyete olan katkısını önemsediklerini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mert Hakan Yandaş: “Galatasaray’ı Yenerek Senaryoyu Bozduk!”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin