1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. Metin Feyzioğlu’ndan Özgür Özel’e Yanıt: Görmedim Bile!

Metin Feyzioğlu’ndan Özgür Özel’e Yanıt: Görmedim Bile!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu, Prag’a yeni görevlendirildi. Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan atama kararnamesi Resmi Gazete’de yayımlandı ve bazı büyükelçilik atamalarını içeriyordu. Bu kararnameye göre Metin Feyzioğlu, Çek Cumhuriyeti Büyükelçiliği görevine atandı.

Ancak temmuz ayında Dışişleri Bakanı Hakan Fidan tarafından, Metin Feyzioğlu’nun görev yerinin değiştiği tebliğ edilmişti. Lefkoşa Büyükelçisi Metin Feyzioğlu’nun Prag’a Büyükelçi olarak görevlendirildiğine dair bilgi 27 Temmuz’da açıklanmıştı.

Metin Feyzioğlu’nun son dönemde CHP lideri Özgür Özel’i Kıbrıs Barış Harekatı’nın 50. yıl töreninde karşılamamış olması krize yol açmıştı. Görev değişikliği ise bu krizden sonra yapıldı.

Özgür Özel, Metin Feyzioğlu’nu eleştirirken, Feyzioğlu ise karşılamanın görevleri arasında olmadığını ve resepsiyonda Erdoğan ile ilgilendiği için Özel’i görmediğini belirtti. Özel’in Feyzioğlu’na yönelik eleştirileri ise devam etmekte.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Metin Feyzioğlu’ndan Özgür Özel’e Yanıt: Görmedim Bile!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin