1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Metrobüste doğan bebek: Yılmaz’ın hikayesi

Metrobüste doğan bebek: Yılmaz’ın hikayesi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, saat 09.00 sıralarında Cennet Mahallesi metrobüs durağında gerçekleşti. Hamile olan 35 haftalık bir kadın, doğum sancılarının başlaması üzerine eşiyle birlikte hastaneye gitmek istedi. Ancak taksi bulamayan çift, metrobüse binmek zorunda kaldı. Metrobüste doğum sancıları artınca, araç Cennet Mahallesi mevkiindeki park alanına girdi. Diğer yolcular farklı araçlara yönlendirilirken, hamile kadın eşiyle birlikte bir erkek çocuk dünyaya getirdi. Aile, metrobüste doğan bebeklerine Yılmaz ismini verdi. Olay, araç içi kamerasına da yansıdı ve metrobüs şoförü Mustafa Bozdemir yaşananları anlattı.

Şoför Bozdemir, yaşanan süreci şöyle anlattı: “Sosyal Tesisler durağına geldiğimizde hanımefendi rahatsızlandı ve sancısı olduğunu söyledi. Eşi bana ‘eşim doğuracak hamile’ dedi. Taksiye binemedikleri için metrobüse bindiklerini söylediler. Küçükçekmece durağına geldiklerinde sancılar daha da artmıştı.”

Bozdemir ayrıca, yolcuları hemen tahliye ettiklerini ve sağlık ekiplerine haber verdiklerini belirtti. Daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığını ve bu durumun kendisi için bir ilk olduğunu ifade etti. Bebeğin ve annenin sağlıklı olduğunu öğrenmenin sevincini yaşadığını dile getirdi ve İETT tarihine böyle güzel bir olayın geçmesinden dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Metrobüste doğan bebek: Yılmaz’ın hikayesi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin