1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. Mezarı zarar gören kadın adalet istiyor

Mezarı zarar gören kadın adalet istiyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Denizli’de yaşayan Cennet Şanlıtürk, eşi Mevlüt Şanlıtürk’ün 2022 yılında kalp rahatsızlığı nedeniyle vefat ettiğini öğrendi. Eşinin mezarını düzenli olarak ziyaret eden Cennet Şanlıtürk, son ziyaretinde büyük bir şok yaşadı. Eşinin kabrini ziyaret ettiğinde mezar taşlarının kırıldığını ve zarar gördüğünü fark etti.

Durumu önce mezarlık görevlilerine, ardından da polis ekiplerine bildiren Cennet Şanlıtürk, bu olayın sorumlularının bulunması için şikayetçi oldu.

Cennet Şanlıtürk, geçtiğimiz hafta perşembe günü eşinin mezarını ziyaret ettiğini ve daha sonra Tavas ilçesine düğün için gittiğini belirtti. Hafta başında eşinin mezarını tekrar ziyaret ettiğinde bu acı durumla karşılaştığını dile getirdi. Şanlıtürk, “Pazartesi günü tekrar geldiğimde eşimin mezarını bu şekilde gördüm. Bunu yapan kesinlikle insan olamaz. Adaletin sağlanmasını istiyorum. Bu kişinin bulunmasını ve cezalandırılmasını istiyorum. Mezara bunu kim yapar? Bu duruma çok üzgünüm ve öfkeliyim. Kimseyi suçlamak istemiyorum ama evlilik tekliflerini reddetmem nedeniyle bu olayın olabileceğini düşünüyorum. Bugün mezara bunu yapan yarın bana da zarar verebilir. Bunu yapan kişiyle yüz yüze gelmeye hazırım. Benim bir şey kaybedecek ya da korkacak bir durumum yok. Böyle bir şeyi yapacak cesareti olan karşıma çıksın, ne yapacaksa yapsın” şeklinde konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
Mezarı zarar gören kadın adalet istiyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin