1. Haberler
  2. Spor
  3. MHK Danışmanı Hugh Dallas’ın Sözleri Hakem Camiasında Büyük Tepki Yarattı

MHK Danışmanı Hugh Dallas’ın Sözleri Hakem Camiasında Büyük Tepki Yarattı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Futbol Federasyonu’nun 1 Mart’ta sızdırılan Merkez Hakem Kurulu (MHK) eğitim toplantısının tamamını yayınlaması, hakem camiasında rahatsızlık yarattı. MHK Danışmanı Hugh Dallas’ın, “Cesaretiniz yoksa MHK’ya söyleyin, maçlara çıkmayın” şeklindeki söylemleri büyük tepki gördü. TFF, 1 Mart’taki hakemlerle yapılan eğitim toplantısının bazı kısımlarının sızdırılması sonrası tüm kayıtlarını yayınlaması hakem camiasında rahatsızlığa neden oldu. Dallas’ın gergin tavırları ve sert söylemleri hakemler arasında büyük tepki çekti. Hakemler, Dallas’ın sözleri karşısında endişe duyduklarını ifade etti.

MHK Danışmanı Dallas’ın, “Daha cesur olan bu maçları yönetmeye hazır olan insanlar çıksınlar” şeklindeki söylemleri hakemler arasında rahatsızlık yarattı. Hakemler, gelecekte yapılacak eğitim toplantılarının kayıtlarının bir daha yayınlanması konusunda endişe duyduklarını belirtti. Dallas’ın sert söylemleri sırasında Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ahmet İbanoğlu’nun sessiz kalması da hakem camiasında rahatsızlık yarattı. Hakemler, MHK’nın tutumunu ve yaşananları yakından takip edeceklerini ifade etti.

1 Mart tarihindeki eğitim toplantısının kayıtlarının hakemlerle hiç paylaşılmadığı iddia edildi. Merkez Hakem Kurulu’nun normalde gerçekleştirilen görüntülü ve sesli eğitim toplantılarının tümünü kayıt altına alıp daha sonra hakemlerle paylaştığı biliniyor. Ancak 1 Mart’taki toplantının kaydının hakemlerle paylaşılmadığı ortaya çıktı. Bu durum, hakem camiasında daha da fazla endişe yarattı. Hakemler, MHK’nın şeffaf olmamasından ve iletişimde sorun yaşanmasından rahatsızlık duyduklarını ifade etti. TFF’nin açıklama yapması ve konuyla ilgili net bir tutum sergilemesi bekleniyor. Maç yöneten hakemlerin de tüm gelişmeleri yakından takip etmeleri ve birlik içinde hareket etmeleri gerektiği vurgulandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHK Danışmanı Hugh Dallas’ın Sözleri Hakem Camiasında Büyük Tepki Yarattı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin