1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MHP Bursa İl Teşkilatı Bayramlaşma Programında açıklamalarda bulundu

MHP Bursa İl Teşkilatı Bayramlaşma Programında açıklamalarda bulundu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Bursa İl Teşkilatı, Kurban Bayramı’nın ikinci gününde Kültürpark’taki bayramlaşma programında bir araya geldi. Programa MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu, İl Başkanı Muhammet Tekin ve parti üyeleri katıldı. MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinden sonra, terör örgütünün şehir ofisi olan DEM Parti’nin kazandığı belediyelerin terörle bağlantıları açığa çıkmıştır. DEM Parti’li Hakkari Belediye Başkanı, silahlı terör örgütü yönetmek suçundan 19 yıl 6 ay hapis cezası almış, Türk Devleti ve bağımsız yargı gerekeni yapmış, Hakkari Belediyesi terörden kurtarılmıştır. DEM Partili belediyelerin nereden talimat aldığı, belediye imkanlarını ve hazine kaynaklarını terör örgütüne aktardığı açıktır. PKK terör örgütünün siyasi ofisi tarafından kaynakları çalınan ve teröristlere aktarılan diğer belediyelerin araştırılması ve kurtarılması gerekmektedir. Aynı zamanda, DEM Partili bir milletvekilinin TBMM kürsüsünde ‘Kürdistan’da işgal altındasınız’ diyerek Türkiye Cumhuriyeti Devletine karşı nefretini ortaya koyması kabul edilemez. Terör partisinin hala var olması demokrasi açısından bir utançtır. Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde ‘Kürdistan’ diye bir yer yoktur ve asla olmayacaktır. Ayrıca, yine aynı terör partisinin bir milletvekili, ‘Sizi bu sokaklarda gezdirirsek namertsiniz’ diyerek Hakkari Valisini tehdit etmiştir. Terör örgütünün sözcülüğünü ve militanlığını siyaset maskesiyle yapanlar namerttir ve bu tutumun sonu aynı olacaktır.”

Büyükataman, “Her fırsatta ‘Atatürk’ün partisiyiz’ diyen CHP’nin, DEM’li belediyelere destek vermesi ve teröristlere sessiz kalması gerçek niyetini ortaya çıkarmıştır” şeklinde konuştu.

Daha sonra Büyükataman, “Hedefimiz Türkiye sevgimiz ve Türk milletinin birliğidir.” Dedi ve şunları ekledi: “Milli birliğimize düşmanlık besleyen çevrelerin, Milliyetçi Hareket Partisi’ne saldırmaları beklenen bir durumdur. Milliyetçi Hareket Partisi, parçalanmış Türkiye hayallerine engel olmaktadır. Cumhur İttifakı’ndan geri dönüş olmayacak, Türkiye sevgimiz ve Türk milletinin birliği için mücadelemiz devam edecektir. Türkiye düşmanlarına karşı göz açtırmayacağız.”

MHP Bursa Milletvekili Fevzi Zırhlıoğlu ise, “Düşmanlar sürekli huzurumuzu bozmaya çalışıyorlar, ama biz var olmaya ve mücadelemize devam edeceğiz. Cumhur İttifakı’ndan vazgeçmemiz mümkün değil. CHP’nin yumuşama dönemi aldatmacadır, Türkiye düşmanlarıyla mücadelemizi sürdüreceğiz.” dedi.

Son olarak MHP Bursa İl Başkanı, Muhammet Tekin, “Türk Milliyetçiliği doğrultusunda, liderimizin ve tecrübelerimizin ışığında, Bursa ve Türkiye’yi daha ileriye taşımak için mücadele edeceğiz.” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Bursa İl Teşkilatı Bayramlaşma Programında açıklamalarda bulundu
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin