1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt Görevinden İstifa Etti!

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt Görevinden İstifa Etti!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden istifa ettiğini duyurdu. 4 yıl boyunca sürdürdüğü MHP Çankırı İl Başkanlığı görevini tamamladığını belirten Kurt, istifasını bugün itibarıyla yürürlüğe koydu. Kurt, açıklamasında, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hayat çizgimiz Genel Merkezimin ve Liderim Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin izinde devam edecektir” ifadelerine yer verdi.

MHP Çankırı İl Başkanlığı sürecinde birlikte çalışmaktan gurur duyduğu tüm teşkilat mensuplarına, partililere ve destekçilere teşekkürlerini ileten Kurt, 14 yaşından beri görev aldığı her pozisyonda kendisine destek olan ailesine de minnettarlığını dile getirdi. Ayrıca, il, ilçe ve belediye meclis üyeleri ile diğer teşkilat üyeleriyle işbirliği içinde çalışmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti.

İstifasını duyurduğu sosyal medya paylaşımında, MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt, başta Kamu-Sen, Türkav, Ülkü Ocakları, MHP Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları (KAÇEP) olmak üzere teşkilat içinde yer alan tüm kuruluşlara teşekkür etti. Kurt’un istifası, Çankırı siyasetinde bir dönem sonunu işaret ederken, yeni bir başlangıca da zemin hazırlamış oldu.

Ahmet Kurt’un MHP Çankırı İl Başkanlığından istifa etmesi, görevde olduğu süre boyunca partisinin il genel meclisi ve belediye meclis üyeleriyle uyumlu bir şekilde çalıştığının da bir göstergesi oldu. Parti içindeki diğer üyelerle de sürekli olarak iletişim halinde olan Kurt, teşkilat içinde birlik ve beraberliğin önemini vurguladığı açıklamalarıyla da dikkat çekti.

Kurt’un istifasıyla boşalan MHP Çankırı İl Başkanlığı koltuğuna kimin geleceği ise merak konusu oldu. Kurt’un ardından yeni bir ismin atanması ve MHP Çankırı’da işlerin nasıl yürüyeceği ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Ahmet Kurt’un istifası, MHP’nin Çankırı’daki siyasi dinamikleri ve geleceği üzerinde de belirleyici bir etkiye sahip olacak gibi görünüyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Çankırı İl Başkanı Ahmet Kurt Görevinden İstifa Etti!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin