1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP Genel Başkanı Ataman: “İP Genel Başkanı, Bahçeli’nin Konuşmalarını Çarpıtarak Partisini Kurtarmaya Çalışıyor”

MHP Genel Başkanı Ataman: “İP Genel Başkanı, Bahçeli’nin Konuşmalarını Çarpıtarak Partisini Kurtarmaya Çalışıyor”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman, İP Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun, genel başkanları Devlet Bahçeli’nin konuşmalarını bağlamından kopararak, çarpıtarak, kopmak üzere olan İP’ini kurtarma çabası maskesini bir kez daha düşürdüğünü belirtti.

Büyükataman’ın yazılı açıklaması şu şekilde:

-Genel başkanları Devlet Bahçeli tarihi öneme sahip açıklamalarıyla terörün, terörden beslenen odakların ve terörü destekleyen küresel çetelerin tüm hesaplarını bozduğunu ve Türkiye’nin ve Türk milletinin varlığını hedef alan unsurları darmadağın ettiğini ifade etti.

Devlet Bahçeli’nin, siyasi hayatı boyunca ‘önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben’ anlayışından bir adım bile sapmadığını ve Türkiye’nin menfaatlerini her şeyin üzerinde tutan, her zaman milletin ve devletin menfaatlerini önceleyen bir lider olduğunu belirtti.

-Bölgesel ve küresel krizlerin kapıya dayandığı, Türk milletinin birliğini hedef alan planların hızlı bir şekilde devreye sokulduğu bu dönemde genel başkanları ve Milliyetçi Hareket Partisi önemli bir görev üstlenmiş, Türk milletinin istikbali uğruna her türlü zorluğa göğüs gereceğini ilan etti.

-Savaş sınırlarımıza kadar dayanmışken, bölgemiz ateş çemberi haline gelmişken milli varlığımız üzerinde yoğunlaşan tehditleri idrak edemeyen veya idrak etse de siyasi menfaatlerinin peşine düşenlerin hamaset dolu açıklamalarının iyi niyetli ve ülke menfaatine olmadığını belirtti.

-Dün CHP Genel Başkanı’nın ‘el yükseltiyorum’ diyerek konuyu bağlamından koparması, bugün ise İP Genel Başkanı’nın hiçbir inandırıcılığı olmayan hamaset dolu açıklamalarının milletimiz nezdinde karşılık bulmadığı açıkça ortadadır. İP Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, genel başkanları sayın Devlet Bahçeli’nin konuşmalarını bağlamından kopararak, çarpıtarak, kopmak üzere olan İP’ini kurtarma çabası maskesini bir kez daha düşürmüştür.

-Dervişoğlu’nun açıklamaları Türkiye Cumhuriyeti’nin varlığına ve milletin birliğine açık bir saldırı olarak nitelendirildi.

-Müsavat Dervişoğlu’nun Türkiye’de bir kargaşanın fitilini ateşlemeyi amaçlayan açıklamaları İP’in kuruluşunda yol göstericilik yapan, terör örgütünün tavsiyesinden rahatsız olan ‘yabancı başkentlerin’ takdirini topladığını belirtti.

-Devlet Bahçeli’nin ifadeleri net bir şekilde Türkiye’nin terörle mücadelesinden taviz verilmeyeceğini belirtti. Bundan sonrada olmayacağını ve terör belasının tamamen temizlenene kadar mücadelenin devam edeceğini vurguladı.

-Genel başkanları sayın Devlet Bahçeli’nin tarihi duruşu ile ABD ve İsrail’in Türkiye’yi hedef alan büyük komplosunu çürüttüğünü ve Kandil’in ve ABD’nin sinsi ve kanlı planlarını bozduğunu ifade etti.

-Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası ve Türk milletinin milli varlığının sonsuza kadar korunması için Milliyetçi Hareket Partisi’nin kararlı duruşunu sürdüreceğini belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Genel Başkanı Ataman: “İP Genel Başkanı, Bahçeli’nin Konuşmalarını Çarpıtarak Partisini Kurtarmaya Çalışıyor”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin