1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Bize Göre Doğru Siyaset Kutupları Teker Teker Aşındıran Ahlaklı Siyasettir”

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Bize Göre Doğru Siyaset Kutupları Teker Teker Aşındıran Ahlaklı Siyasettir”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Toplantısı’nda önemli açıklamalarda bulundu. Bahçeli, doğru siyasetin kutupları aşındıran ahlaklı bir siyaset olduğunu vurgulayarak, sınıflı toplum yapısını reddettiklerini belirtti. Muhataplarına karşı sert veya yumuşak tavrın, fikir ve düşünce kapasitelerine bağlı olduğunu dile getiren Bahçeli, hiçbir partiyle kategorik olarak alıp veremediklerinin olmadığını ifade etti.

Siyaseti savaş biçimi olarak ele almayı reddeden Bahçeli, bölgedeki gerilimli atmosferde siyasi husumeti dönüştürme teşebbüslerine izin vermeyeceklerini belirterek konuşup çözülemeyecek hiçbir sorun olmadığını belirtti. Bahçeli, “DEM’e uzattığım el ‘Türkiye partisi olun’ teklifidir” diyerek milli birlik ve kardeşlik mesajı verdi ve teröre karşı birlik çağrısında bulundu.

Özgür Bey’in özel hayatıyla ilgili çıkan iddiaların siyasetin konusu olmadığını vurgulayan Bahçeli, FETÖ taktikleri ve şerefsiz hamlelere karşı olduklarını belirtti. CHP siyasetine odaklandıklarını söyleyen Bahçeli, bel altı vuruşları ve çirkin dedikoduları önemsiz bulduklarını ifade etti. Türksüz Anadolu’nun cehennemin diğer adı olduğunu vurgulayan Bahçeli, Türk milleti için başka bir göç güzergahı kalmadığını dile getirdi.

Bahçeli, İsrail’in dünyaya meydan okuduğunu belirterek, BM’nin acilen kuvvet kullanarak İsrail’i durdurması gerektiğini ifade etti. Artan şiddet olaylarına karşı cezaların artırılması gerektiğini belirten Bahçeli, şiddete karşı boyun eğilemeyeceğini ve uyuşturucu kullanımı ile mücadele edilmesi gerektiğini söyledi. Cezasızlık şikayetlerinin yaygınlaşması durumunda adaletin sağlanamayacağını belirten Bahçeli, devletin temellerinin sarsılacağı uyarısında bulundu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: “Bize Göre Doğru Siyaset Kutupları Teker Teker Aşındıran Ahlaklı Siyasettir”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin