1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Gizemli Basın Toplantısı: Erken Seçim mi Müjde Verecek?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Gizemli Basın Toplantısı: Erken Seçim mi Müjde Verecek?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi, liderleri Devlet Bahçeli’nin bugün saat 11.00’da partinin genel merkez binasında basın toplantısı düzenleyeceğini duyurdu. Toplantının içeriği hakkında herhangi bir bilgi verilmezken, Haberler.com’da yer alan habere göre, canlı yayın frekanslarının da paylaşılacağı belirtildi. MHP lideri Bahçeli, son günlerde çeşitli konularda gündeme gelmişti. Sinan Ateş davası ve 15 Temmuz’da Özel Harekat Başkanı’nın elini öptüğü görüntülerle dikkat çekmişti. Ayrıca Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim talebinde bulunduğu iddia edilmişti ancak toplantının ana konusunun hangisi olacağı net değil.

MHP’nin davadaki müdahillik talebinde gazeteci ve parti genel başkanlarının da olduğu 154 kişiden şikayetçi olduğu iddia edilirken, CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, Halk TV’de yaptığı değerlendirmede “Bahçeli ne zaman açıklama yapacak olsa herkesin aklına ilk gelen konu ‘erken seçim’ oluyor. İnşallah yanılırım ama ben beklemiyorum” şeklinde konuştu.

Devlet Bahçeli’nin liderliğindeki MHP, son dönemlerde siyasi gündemde sıkça yer almıştı. Özellikle Sinan Ateş davası ve 15 Temmuz’daki görüntülerle sıkça eleştirilere maruz kalan Bahçeli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim talebinde bulunduğu iddialarıyla da gündeme gelmişti. Ancak toplantıda hangi konuların ele alınacağı hala belirsizliğini koruyor.

MHP’nin eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davasının gündeme gelmesiyle birlikte dikkat çeken bir süreç yaşanırken, parti dilekçesinde 154 isimden şikayetçi olduğu iddialarıyla da sık sık gündemde yer aldı. Konuyla ilgili yapılan açıklamalar ve Basın Toplantısı’nın detayları merakla bekleniyor. Herkesin dikkatle takip ettiği MHP lideri Devlet Bahçeli’nin yapacağı açıklamalar siyasi çevrelerde de büyük yankı uyandırması bekleniyor. Bu nedenle, toplantının içeriğinin ve Bahçeli’nin vereceği mesajların detayları büyük bir merakla bekleniyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Gizemli Basın Toplantısı: Erken Seçim mi Müjde Verecek?
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin