1. Haberler
  2. Siyaset Haberleri
  3. MHP Genel Sekreteri’nden Sosyal Medya Soytarısına Sert Tepki!

MHP Genel Sekreteri’nden Sosyal Medya Soytarısına Sert Tepki!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, sosyal medya üzerinden provokatif paylaşımlar yapan ve siyasi kariyeri boyunca çeşitli manipülasyonlara başvuran Ümit Özdağ’ı eleştirdi. Parti lideri Devlet Bahçeli’nin Türk milletini birleştirici açıklamalarını kasıtlı olarak çarpıtarak toplumu bölme çabasında olduğunu belirtti. Bahçeli’nin herkesi Türk milleti tanımı içinde kucakladığını ve ayrım yapmadan herkesi kardeş olarak gördüğünü ifade etti. Liderlerinin sözlerinin bütünleştirici nitelikte olduğunu vurgulayan Büyükataman, Ümit Özdağ’ın ise Türk milletini bölmeye çalışan hainlerle aynı cephede olduğunu belirtti.

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Ümit Özdağ’ın milliyetçi kimliği kullanarak fitne tohumları ekmeye çalıştığını ve Türkiye’nin birliği üzerine oynayan karanlık güçlere destek verdiğini söyledi. Devlet Bahçeli’nin vurguladığı Türk milleti tanımının herkesi kapsadığını ve ayrım yapmadan tüm vatandaşları kardeş olarak gördüğünü belirtti. Bahçeli’nin açıklamalarının asıl hedefinin bölücüler ve ayrıştırmak isteyen düşmanlar olduğunu söyledi.

İsmet Büyükataman, Ümit Özdağ’ın tepki gösterdiği ifadelerin Türk milletini birleştirici ve bütünleştirici nitelikte olduğunu belirtti. Eğer Özdağ’ın bu sözlere karşı çıkıyorsa, kendisinin de Türk milletinin birliğini hedef alan karanlık güçlerin oyununa gelmiş olduğunu savundu. MHP Genel Sekreteri, Ümit Özdağ’ın provokatif söylemlerinin Türk milletini ayrıştırmak ve bölme çabalarının bir parçası olduğunu ifade etti.

Büyükataman, Türkiye’nin birliğine göz diken ve milli varlığımıza kast eden her türlü oluşuma karşı olduklarını ve bu tür provokasyonlara karşı mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti. Ayrıştırıcı söylemlerle milleti kutuplaştırmak isteyen, fitne tohumları eken ve Türk milletinin birliğini bozmak isteyen herkesle mücadele edeceklerini vurguladı. Türk milletinin birlik ve beraberliğinden kimsenin rahatsız olamayacağını ve bu tür provokasyonlara prim verilmeyeceğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Genel Sekreteri’nden Sosyal Medya Soytarısına Sert Tepki!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin