1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MHP Lideri Bahçeli TBMM’de konuşurken ayakta konuşma geleneğini bozdu: Oturarak konuştu!

MHP Lideri Bahçeli TBMM’de konuşurken ayakta konuşma geleneğini bozdu: Oturarak konuştu!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP lideri Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, konuşmasına oturarak başladı ve yaklaşık 15 dakika geç başlayan toplantıda, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28’inci Yasama Dönemi 2’nci Yasama yılının son grup toplantısının yapıldığını söyledi. Bahçeli, milletvekillerinin Meclis’e aktif olarak katılacaklarını ve seçim çevrelerinde zaman geçireceklerini belirtti.

Bahçeli, konuşmasında ayrıca 20 Haziran’da çıkan yangına da değindi ve soruşturmanın devam ettiğini vurguladı. Yangının çıkış nedenlerinin tespit edileceğine inandığını ifade eden Bahçeli, Diyarbakır Barosu’nun açıklamasına da değindi. Sosyal medyada yapılan nefret dolu paylaşımlara karşı her Türk vatandaşının karşı çıkması gerektiğini belirtti. Bahçeli, provokatörlere ve bölmek isteyenlere karşı uyanık olunması gerektiğini vurguladı.

Cumhur ittifakının Türk milletinin ruh kökü olduğunu ifade eden Bahçeli, Türkiye’nin her türlü senaryoya karşı hazırlıklı olması gerektiğini söyledi. Dünyada yaşanan gelişmelerin Türkiye’yi etkilediğini belirten Bahçeli, iç ve dış mihrakların ülkeyi kaosa sürüklemek istediğini ifade etti. Demokrasinin gücünün çeşitli görüşlerin etkileşimi olduğunu belirten Bahçeli, Cumhur İttifakı’nın devam edeceğini söyledi.

Bahçeli, CHP’ye yönelik eleştirilerde de bulundu. CHP’nin Türkiye’ye hizmet etme kabiliyeti olmadığını belirten Bahçeli, partinin içinde denge ve istikrar bulunmadığını söyledi. Bahçeli, CHP’nin MHP’ye düşmanlık beslediğini ve sürekli saldırıda olduğunu ifade etti. Partisine yönelik eleştirilere ise “Kirli gazeteciler, aydın kesimi ve CHP’nin başkanı bizi hedef alıyorlar.” şeklinde yanıt verdi.

Diğer yandan, Bahçeli, CHP’nin MHP’ye yönelik suçlamalarının temelsiz olduğunu ve partisinin bu duruma boyun eğmeyeceğini söyledi. Mahkemede sadece avukatlarının bulunacağını ve davaya başka hiç kimsenin karışmayacağını belirtti. Bahçeli, CHP’ye karşı sert bir üslupla eleştirilerini sürdürdü ve partisinin bu saldırılara boyun eğmeyeceğini net bir şekilde ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP Lideri Bahçeli TBMM’de konuşurken ayakta konuşma geleneğini bozdu: Oturarak konuştu!
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin