1. Haberler
  2. Gündem Haberleri
  3. MHP lideri Bahçeli’den sert açıklamalar: “Bizi kimseyle alıp veremediğimiz yoktur”

MHP lideri Bahçeli’den sert açıklamalar: “Bizi kimseyle alıp veremediğimiz yoktur”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında son günlerde Türkiye’nin gündemine oturan cinayetler hakkında konuştu. Siyasetin zamanının doğru olması gerektiğini belirten Bahçeli, doğru siyasetin insanları yakınlaştıran ve kutuplaşmayı azaltan bir siyaset olduğunu vurguladı. Bekamıza yöneltilen tehditler karşısında dayanışmayı korumanın önemine değinen Bahçeli, sınıfsal farklılıklara dayalı bir toplum yapısını reddettiklerini de belirtti.

Başkan Bahçeli, hiçbir partiyle sorunlarının olmadığını ve sert tavrı düşüncelerle ilgili olduğunu söyledi. Cumhur İttifakı’nın bir temsilcisi olarak DEM Parti sıralarına giderek elini uzattığını açıklayan Bahçeli, bu jestin teröre karşı birlik olma teklifi olduğunu ifade etti. Yeni anayasa için çaba harcayanları eleştiren Bahçeli, uzattıkları elin “gelin Türkiye Partisi olun” teklifi olduğunu belirtti. DEM Parti’nin de bu eli Türkiye’yi birleştiren bir sembol olarak kabul etmesi gerektiğini söyledi.

Başkan Bahçeli ayrıca, MHP’nin siyasetinin kişisel saldırılara dayanmadığını ve Özgür Özel’in özel hayatı üzerinden yapılan eleştirilerin siyasetin konusu olamayacağını belirtti. FETÖ taktiklerine ve şerefsiz hamlelere karşı olduklarını söyleyen Bahçeli, CHP siyasetiyle ilgili olduklarını da vurguladı. Bahçeli, siyasetin kişilerin özel hayatını hedef almadığını ve politik tartışmaların bu tür konularla sınırlandırılmaması gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
MHP lideri Bahçeli’den sert açıklamalar: “Bizi kimseyle alıp veremediğimiz yoktur”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

İa Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin